Quantcast
Till salu inom: ”

jakt labrador säljes

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Trevliga jaktlabradorvalpar efter sunda föräldrar, födda 2 mars 2011. Föräldrar: DKJCH DKBRCH SEJCH NOJCH NORDJCH Searover Kits Duke & Stierna av Sunnanvind Både Stierna och Acer har en tydlig av- & påknapp, och har fullt fokus på jakt. De har båda stort mod, självständighet samt vilja att vara till lags. De är också riktigt trevliga familjehundar. Valparna kommer att levereras vaccinerade, avmaskade, besiktigade, chippade och registrerade i SKK. De har även en dolda fel försäkring via IF. Titta på vår hemsida www.vildhjortens.se för att se fler bilder. Ser fram emot att höra från er, gärna per telefon och helst då på kvällstid. Bästa hälsningar, Alexandra
Följ med från stat till stat då ett gäng inbitna fågeljägare möter nya vänner och omvandlar minnen till jaktfilm, jakt efter jakt! Sjöfågeljakt handlar om äventyr, förväntan och att dela minnen med vänner. Om du tycker om när gäss och änder landar vid dina fötter och du du gillar doften av våt labrador, då kommer denna film inte att göra dig besviken! Filmen inkluderar hundtränings tipd från några av de bästa fågeljägarna som någonsin sat sin fot bakom ett gömsle. Tekniska specifikationer: Speltid: 150 min Språk: Engelska Vi har 9 olika titlar om sjöfågeljakt från 24-7, titta och njut!
Den 11 aug 2011 föddes våra fina jakt labrador valpar. De är aktiva, kavata och visar på god arbetsvilja. Uppvuxna i hemmamiljö och vana vid barn. Fantastiska valpar med goda jakt förutsättningar. Vi har nu bara en kille kvar! Mamma Doris; S4263/2004 Pappa Jokk; S60437/2006 Valparna är vid avlämnade reg, chippade, besiktigade, vac och avmaskade. Valparna säljes tidigast lördagen den 8 okt 2011, då är de 8,5 veckor. Vi följer SSK's regler Handpenning om 2 tkr erfordras. Återbetalas ej vid avbokning. Valparna säljes endast till aktiva hem!
Vi är nu på jakt efter hund nr.2 Har idag en Labrador på 1 år som gärna vill ha en kompis. Vi är hundvana och erbjuder ett hem med mycket motion och kärlek. Tränar även lite mer "seriöst" Söker en hund som max är i storlek med labrador men gör inget om det är en mindre. Den skall klara av att bo i lägenhet och funka ihop med andra hundar. När det gäller ras är vi öppna för förslag!
Bergsandens Fore My Last Penny, Jpr: 1 ekl, GK KKL, uts 2:a, gk anlagsklass viltspår. Penny är efter:SE JCH Brindlebay Bonus. Hane till valparna: SEJ(A)CH Garronpoint Mole S54869/2005e.(GB FTCH Willowyck Ruffu. GB FTCH Garronpoint Little Dove). Båda föräldrarna Höfter, Armbågar ua. PRA Heriditär FRIA. Leveransklara i slutet av mars/början av April. Bra starka arbetshundar för dig som vill pyssla med bruks-lydnad,jakt,spår mm... Välkommen att ringa eller maila för mer info.. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.