Quantcast
Till salu inom: ”

timmerstomme för nedmontering säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Timmerstomme säljes för nedmontering och flyttning. Detta ombesörjes av köpare. Yttermått: 6,5x11m Nedre våningen: Vardagsrum, kök, litet förråd och sovalkov, toalett och hall. Trappa. Övre våningen: Allrum och två sovrum. Två förråd och kallvind. Allt ingår om så önskas, stenfot, fönster, tak sanitetsutrustning, köksinredning. Dock ej möbler. Pris enl. ök. Finns i Västansjö i Nordmalings kommun. Ring för mer info.
Timmerstomme av uthus från 1800- talets slut säljes till högstbjudande. Pga att tidigare köpare drog sig ur i sista stund så finns fortfarande chansen att köpa stommen kvar till v 32. Mått: 5.20 x 10.20 meter. Köparen ombesörjer nedmontering och bortforsling. Mot en extra timpenning kan jag bistå med lyfthjälp med maskin vid nedmontering. På den andra annonsen om timerstomme som jag har finns det möjlighet att köpa delar som ni saknar, dock inga fönster el dörrar. Har ni frågor ring eller maila!
Har nu insett att tiden inte kommer räcka till att göra i ordning bagarstugan. 6x7m 2st små rum och ett stort, samt ett litet loft Uppmärkt Behöver en hel del jobb, men säkert inte omöjligt för den som vill och kan. Högstbjudande (om det inte kommer in några bud så är det först till kvarn som gäller). Nedmontering och städning står köparen för. Vi vill gärna bli kvitt det så fort som möjligt.
1800-tals timmer stomme i friskt norrlänskt kärnvirke, finns inga sättningar i stommen dock dåligt golv. Köparen står för nermontering och borttransport. Finns skotare att hyra på plats för att underlätta nedmonteringen. Huset skall vara nermonterat innan 30 maj 2011. Säljes till högstbjudande, anbudsgivning avslutad när annonsen är borttagen. Utgångspris 95 000 :- Först till kvarn...