Quantcast
Till salu inom: ”

timmerstomme säljes

Timmerstomme

Stockholm

Tidigare annonser till salu

En ny exklusiv timmerstomme i fin fura håller på att byggas upp. Måttet på stommen är ca 5x6,3 m o höjden ca 2,25 m vid takfot. Kan höjas efter önskemål. Stockarna är ovanligt grova o fina. Väggarna timras av 25 cm (10 tum) tjocka väggar.Detta ger ett mycket gediget intryck och ger stommen så bra isolering att väggarna inte behöver isoleras ytterligare. Vi vill bygga den utifrån Era önskemål med val av fönster- och dörrplacering o.s.v. Vi kan även byta stommen mot finstyrpulpet eller snygg liten cab, typ Audi tt eller liknande storlek.
Har några stugor/timmerstommar som jag ska sälja. Dom har en enkel inredning med våningssängar samt i vissa fall enklare kök. Allt som finns i stugan medföljer vid affär. Säljes som dom står, alla tillsammans eller var för sig. Yttermåtten är: Stuga1: 441cm x 410cm. 115cm altan Stuga2: 366cm x 324cm. 160cn altan Stuga3: 380cm x 370cm. 185cm altan Pris: 20000:- eller bud för den större 15000:- eller bud för dom mindre. Maila eller ring för mer information. Stuga, Timmerstomme
Säljer nu en timmerstomme med stor potential. Stommen är 10x10m och kan användas som fritidshus, förrådsbyggnad eller garage. Idag består den av ett rum på ca 100 kvm med full takhöjd vilket ger alla möjligheter till valfria plan- och loftlösning. Stommen är ordentligt uppmärkt, dokumenterad, nedplockad och ligger nu uppströad under plåttak. För mer information hör gärna av dig. Säljes billigare vid snabb affär.
säljer ett gammalt torp enskilt beläget bra skick i en oslagbar miljö.i nedre plan finns stort fint kök med vedspis och bakugn. och i vardagsrummet finns kamin , i övre plan finns stor hall och ett inrett rum.alla rummen har friska trägolv och fina trätak finns.huset har timmerstomme.gammal brunn finns på tomten.ingen el finns.detta är ett läge utöver det vanliga...nära till bäckar tjärnar med ädelfisk.tomten är friköpt ca 6000m2. det finns otroligt mycket blommor och stora gamla gårdsträd som skaper en fantastisk idyll.PRISET ÄR DISKUTERBART VID SNABB AFFÄR.priset är 325 000sek för mer bilder eller frågor ring anders 0703605133
Mindre hus på landet, med timmerstomme, säljes till högstbjudande! Taxeringsvärdet är 144 000 kr, varav mark är 80 000kr. Passa på och lägg ett bud! Ligger i Överede nära Stöde Tomt på 2 050 kvadrat, med vedbod och garage. Huset har 1 rum och kök på nedervåningen, och ett sovrum plus ett ofärdigt rum på övervåningen. På fastigheten står ett mysigt häbre. Uppvärmning: Vedspis, elradiatorer Vatten: delat eget vatten på servitut Avlopp: egen tank Ordentliga renoveringsinsatser kommer att krävas!