Quantcast
Till salu inom: ”

tjockt draperi säljes

Tidigare annonser till salu

Jag säljer ett parti skjutdörrar och två skjutfönster av riktigt hög kvalitet till uterum. Partierna är tillverkade av Karlsson & Dahl i Varberg och profilerna är av vit aluminium. Tjockt glas och robust intryck. Glider väldigt lätt utan att vara "rassligt" som en del billiga alternativ är. Dörrpartiet kostar nytt hos Karlsson & Dahl i Varberg drygt 14 000 kronor medan fönsterpartierna kostar drygt 4000 kronor styck, dvs totalt 22 000 kronor. Dörrparti: B 3650 mm H 2250 mm Två fönsterpartier: B 1760 mm H 1350 mm Dörrpartiet säljes för 6000 kronor och fönsterpartierna för 1500 kronor styck. eller paketpris: 8000 kr för allt. Tillhörande draperi inklusive skena ingår i priset.
Välskött husvagn med 1 ägare. Perfekt för barnfamiljer. Rök- och djurfri och vinterförvarad under tak. Modell B7 med två stycken överbäddsskåp bak, man kan alltså ligga 5 pers. i sovdelen, som har draperi som avskiljare. En tjock bäddmadrass medföljer till frambädden, där 2 personer till ryms. Extrautrustning: AC Dometic luftkonditionering 3 st ljuslister med dimer fram. Radio/CD med fjärrkontroll. Cykelställ för 3 cyklar. Friktionskoppling Winterhof Förtält Isabella Commodore Gold 3m blå med CarbonX glasfiberstativ (lätt & starkt). Förtältsmatta Gold Line Gardiner och Lampa Ocean till tältet. Övrigt:Vattenburen centralvärme och golv-värme, ALDE C3000, Elpatron, Varmvattenberedare, Kyl med frysfack, Kassettoa Totalvikt:1470 kg Kan endast nås via telefon
120 säng. Resårbotten är från ikea och den är mjuk. och bäddmaddrasen Dream Zone är från jysk och är kompakt 5 cm tjock. Bäddmadrassen inköpt för ett halvår sedan. Samt ett bäddmadrassskydd som följer med och träben som är ca 30 cm långa. Sängen är ren och fräsch. Det enda som är att ena benet är fastskruvat med en annan bult en den som satt där. Den förra blev gängpaj. Pris för allt 1000kr Dock ej täcke och kuddarna samt draperiet runt sängen.
Loftsäng perfekt för det lilla rummet, för att frigöra golvyta. sängens storlek är bredd 125cm, höjd ca 207cm, längd ca 205 cm. Madrassens är 90x200cm. Två madrasser medföljer en tjockare och en tunnare, och dom är knappt använda. Loftsängen har även sportlights under och ett draperi som medföljer. Sängen har ett längsgående fack längs madrassen. Skrivbordet som är under sängen medföljer. Sängen är i mycket fint skick, för mer frågor ring eller maila. tele: 0707173991
Jag och min sambo bor i en väldigt stor 1:a på 60 kvm. Alla som har varit på besök säger att den känns som en 2:a på grund av dess storlek. Planlösningen i lägenheten är väldigt bra då köket är stort och separerat från vardagsrummet. Vardagsrummet är uppdelat i två delar med hjälp av ett tjockt draperi. Även hallen är väldigt stor och rymlig. Hela lägenheten är ljus och fräsch.