Quantcast
Till salu inom: ”

säng draperi säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Nu vill inte sonen ha kvar sängen då han ej trivs i sängen. Han vill ha 600:- för sängen. Det ingår stjärnlampan som man kan ha i underdelen och så grå draperier till (är inte såå duktig på att sy, men sonen brydde sig inte inte om det) Behövs måla om lite på stommen. Sängen är nedmonterad. Madrass finns att köpa till, 300:- helt nytt) Måste bort pga plastbrist. Mvh Sarah
Smart draperi till barnk Denna har suttit i en cabby med fullllängd på sängarna men passar flertalet barnkammarvagnar. Går även att använda till andra ändamål. Mycket praktiskt att kunna dra för när barnen ska sova ;) Finns i Örsundsbro men kan levereras i Enköping. Kan även skickas mot fraktkostnad Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Nu säljer vi tösens säng med skrivbord. Skrivbordet kan sitta fast under sängen och dras ut till önskad storlek, eller som på bilden ställa bredvid med medföljande extraben. Vi skickar också med draperier med prinsessmöster om ni önskar. Dessa har jag sytt själv för att få till en koja under sängen som en mysig läshörna. Pris för säng, skrivbord, ben och draperi: 500:- (OBS - ej madrass) Ev. fraktkostnader står köparen för, annars finns den för avhämtning. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Fin och Stabil Säng med förvaring under och tillhörande från- dragbart draperi, säljes omgående - helst idag. MÅTT 1,20 x 2 mtr. inkl. 2 st beg. Madrasser. Behöver dock hjälp att bära ner den fr. 2:a vån. Därav det billiga priset. 600 kr el. högstbjudande Först till kvarn ... Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Våningssäng i bra skick med många smarta lösningar! säljes pga kidsen har växt ur den... Yttermått 146x75 Bäddmått 140x70 Madrasser ingår till våning sängen barn storlek Finns plats för böcker vid fot änden, Vid stegen så kan man ta bort det understa steget så att små barn ej klarar av att klättra högst upp, Finns även fäste för att hänga upp draperi vid den nedersta sängen, Skrivbord finns att fästa vid sängens fotände, längd 64 djup 35 Sänglåda ingår! Paket pris 4500 Priset går att diskutera vid snabb affär