Quantcast
Till salu inom: ”

jugend lampa säljes

Lampor×2

Eskilstuna
Lampa

Tumba

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Rikligt dekorerad lampa sen tiden. Omkrets ca 133 cm Höjd ca 82 cm Kuporna ca 16 cm höga dock ej i original och skruvarna till kuporna är inte av samma sort men passar. Material troligtvis koppar men ej skinande. Ledningarna till elen är omgjorda men vet ej när. Har satt dit extra förlängning på lampans topp med ketting på ca 15- 20 cm. (kan tas bort) Dekoren på lampan sticker upp lite och då svårt att hänga upp i en modern lägenhet. Priset kan diskuteras men inga skambud tack.
Hej! Vi har köpt in en jättefin Jugend taklampa på Hammaröauktionsverk, men den är för stor. Så den säljs nu vidare tyvärr, för den är rktigt fin. Diametern är 49 cm och den hänger ner ca 60cm, men det kan man anpassa. Det ska finnas 3 lampsocklar på insidan, dock har den ena lossnat, men kan nog lätt ersättas, elen intakt. Pris: 1200kr. Säljer även ett fint soffbord i stål med tjock glasskiva. 80x140 cm. Pris 300 kr.
Fullt fungerande lampa med frostat, format glas. Väldigt vackert snidat och formgivet glas på samtliga kupor, se bild nr 2. En större ljuskälla med tre armar, som även dessa har glödlampor. Ca mått: 50 cm i diameter 15 cm hög krona 80 cm höjd från tak till nedersta del av krona Det finns en liten spricka på ca 3 cm i ena kåpan, inget som syns! Hämtas på Tätorpsvägen i Skarpnäck. 150:-
En snygg och stor taklampa i Jugend-stil. Hela lampan består av fyra enheter. En stor lampkupol som hänger ca 75 cm ner från taket (går bedömt att ändra vi kedjorna) samt tre mindre lampor som hänger ytterligare något nedanför. Totalhöjd fullt utsträckt är 125 cm. Bifogar bild på hela lampan samt en sammanslagen bild på detaljer. Första kontakt via e-post.