Quantcast
Till salu inom: ”

toppmatad diskmaskin säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Diskmaskin

Falkenberg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hejsan! Jag har en stor 2a på 74 kvm på 5 våningen utan hiss, det är högt i tak och balkarna syns , toppmatad tvättmaskin på toa och diskmaskin i köket. Terass på ca 20 kvm med sjö utsikt . Lägenheten är mer som en 3a än en 2a ! Det är en vindsvånings lägenhet , jag hyr av Akelius och dom godkänner inga med betalningsanmärkningar. Hyran ligger på 7149 kr . Inflyttning 1/9 tidigare går att fixa . Skicka ett mail , sms om visning !
Nu säljer vi vår lägenhet pga flytt till annan kommun. I lägenheten är det indraget telias fiberoptick(Bredband och tv) Lägenheten har toppmatad tvättmaskin samt en diskmaskin i toppskick. Finns en stor fin balkong men även en liten som är anstluten till luftgången. Stor fin gård att gå ut på. Väldigt barnvänligt. Samt nära till strövområde. Inflyttning sker: 100901 Bilder finns för intresserade men kan även komma hit och titta. Pris: 90.000
Toppmatad Whirlpool inköpt på Elgiganten för ett halvår sedan för 3000kr. Använd max 20ggr. I absolut nyskick! Enerigklass A! Max tvättmängd 5kg. Alla papper samt garanti finns kvar. Bosh diskmaskin. Ett par år på nacken men fungerar helt felfritt och ser fräsh och fin ut. 60cm bred. Säljes enbart pga flytt. Pris: Tvättmaskin 2000kr Diskmaskin 500kr Finns att hämta i Gävle. Mvh Fredric
Lägenheten har ett fantastiskt läge med vidsträckt utsikt .Lugnt och barnvänligt område på Hisingen. Hall med gott om garderober och skåp. Vardagsrum med vacker fiskbensparkett och utgång till söderbalkong.Et mycket ljust och lättmöblerat rum. Två sovrum med ljusa laminatgolv. Hemtrevligt kök med matplats och fin inredning, diskmaskin och ljust kakel. Helfräscht badrum med stenlagt golv handduksvärmare och toppmatad tvättmaskin. Viss uppfräschning av ytskikt krävs till detta finns 23.000:- i inre fond, sedan blir det som nytt!!
Hej! Jag önskar att få byta bort min lägenhet inom snar framtid. Lägenheten ligger på Kalendervägen, fem minuter från Kortedala torg. Området är lugnt och det ligger ett dagis utanför. Lägenheten är i gott skick. köket är ny tapetserat ( vit/ljusblå) och det finns plats för diskmaskin. Toaletten är helkaklat med badkar och det finns plats för toppmatad tvättmaskin om så önskas. Vardagsrummet skall tapetseras nu i dagarna.