Quantcast
Till salu inom: ”

ved bortskänkes säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Ved: Ved
F

Tidigare annonser till salu

Färsk ved bortskänkes. Mest al men också lite björk. Mestadels sågade kubbar (c:a 25 cm) men även lite tunnare meterved. Veden finns cirka 25 meter ifrån där du kan parkera med bil och släp. Backe med några meters höjdskillnad. Ring för att boka hämtning, först till kvarn gäller. Det finns cirka 5-6 lass..... Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Bortskänkes mot annons kostnaden Gammal byrå /skrivbord Det går att dra ur skivan så det blir mer ert skrivbord, sen fälla ner luckan för att dölja smålådorna!! Använd som ved eller måla den vit och sälj det svindyrt!! Fört till kvarn!!! Finns i ödestugu utanför tenhult Skicka ditt namn o tel så hör ja av nog till den första som Vill ha!!
I höstas utfördes röjning i en kraftledningsgata på vår mark. Träden är alltså fällda men inte kvistade och uppkapade. Stammarna (blandskog) ligger utspridda på en sträcka på drygt 500 meter och är i såväl skogs-, bergs- som åkermark. Utforsling av stammarna till farbar väg några hundra meter därifrån, bör göras av mindre traktor alt. fyrhjuling. Kvistar lägges på anvisade platser i närheten. Först till kvarn.
Hej! Jag ska starta ett byggprojekt på min tomt. Problemet är att veden (ca 50pallar) står i vägen för det nya husbygget och jag har ingenstans att göra av den. Grävmaskinen står här nästa vecka så den bör hämtas snarast. Veden är torr och står på pall. Lastning kan jag hjälpa till med till en billig peng, veden skänker jag bort bara jag blir av med den
Behöver bli av med min gamla favorit då den inte används längre... Superfin svart sekretär med mörkt, brunt träliknande jalusi. Använd men i finfint skick! Passar perfekt till ungdomsrummet, studentlyan eller hemmakontoret. Tillbehör medföljer om man önskar! Finns hylla, papperskorg, penn - & brevställ, lampa, tidskriftshållare, memohållare och skrivbordsunderlägg. Gratis för den som vill hämta den under v 50...därefter blir den ved eller nåt...du bär o hämtar själv! Först till kvarn! Priset 10 står enbart för att jag var tvungen att sätta något i rutan för att annonsen skulle godkännas.