Quantcast
Till salu inom: ”

trä kälke säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Trästaket

Varberg
Bob o kälke

Södermanlands län

Tidigare annonser till salu

Kälke i trä med metall under för att skydda mot slitage. Barninsats som lätt kan tas av och då kan större barn och vuxna åka på den. Jättefin! Som ny! Riktigt bra kvalitet! OBS! Pälsen ingår inte! Passa på och köp en riktig kälke till ett bra pris istället för en pulka - många har efterfrågat en sådan i backen :-) Jag bor i Kungsbacka men är inne i Göteborg och Mölndal under veckorna.
Två härliga retrolampor lampor från 60-/70 talet. Pris 200kr styck. Sidobord i brunt trä med skiva i skinn och guldkant. Pris: 150 kr Sidobord i trä, ganska slitet. Pris 50 kr Mycket välbehållen rödmålad kälke. Pris 150 kr. Gullig liten fotpall med broderad dyna. Pris: 100 kr Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
tillverkad 01-10-12. Besiktad 13-11-05 nästa om 2 år. Bra vinterdäck nya sommardäck. Ny påskjutsdämpare. Bromsar o lager genomgått före besiktningen. Fettet axeln. Totalvikt 1200 kg. Tjänstevikt 350 kg. Maxlast 850 kg. Lastyta längd:3000 bredd:1450. Lastöglor 10 st inv 4 st utv. Byggt med rostfriplåt. Kan även skicka med en ram i trä så man kan lasta typ 2 skotrar eller skoter o kälke. Säljes pga ny köp på firman så den blev över.
Kälken har tränitar, träkilar, handsmidda beslag och järnspikar, mycket dekorativ, längd 110 bredd 44 höjd ca 26 har patina som visar att man verkligen använde den (på ett bra och respektfullt sätt) förmodligen 1800tal pris 750kr har även en kärra med ett trähjul och två skalmar som man förmodligen körde tunnor med, den är defekt och säljes för endast 150kr sökord träkälke or dragkälke or kälke or vintage skottkärra
Har du en gammal kälke i trä (liknande den på bilden.. lite gammal och sliten gör inget) som ligger i nåt förråd och inte kommer till användning? Jag är på jakt efter en sådan och den kommer främst användas vid fotograferingar :) Om du har en och kan tänka dig att sälja den till mig (max 400 kr) så kan du väl skicka ett mail! Gärna nån bild på den också :) Kan hämtas i Mora, Malung, Vansbro och dem trakterna. Eller i Söderhamn där vi också är ganska ofta. Mvh Linda