Quantcast
Till salu inom: ”

trä pool ovanmark 460x132cm 20m³ säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Har en ovanmark pool som är 5,5m i diameter och 1,07m djup. Rymmer cirka 25000L. Ny liner köptes till den förra sommaren, komplett med cirkulationspump och sandfilter samt solfångare ca 8m2. Badstege, håv och en bottensug medföljer. Det som behövs är ett nytt breddavlopp då det gamla är sprucket. Säljes p.g.a vi flyttade in i huset för snart ett år sedan och har insett att vi inte är poolmänniskor. Mvh Johan
Varför bör man välja en pool från Multiforma? Hållbarhet Den enda Glasfiberörstärkta polyester (PRV) i poolerna tillåter oss ge en lufttäthet i din pool med en bra balans av styrka struktur, vilket ger hållbarhet och en stor möjlighet av elasticitet som ger större motståndskraft mot frost, rörelser och tryck från Landmasor. Tillförlitlighet Tillverkningen av Multiforma pooler är dom enda pooler som man kan ha ovanmark tack vare deras förstärkning i strukturen, ingen annan pool på marknaden kan göra detta. Trovärdighet Fabriken har över 40 års erfarenhet och mer än 40.000 pooler installerade i över 20 länder. Pris från!
Träpool 3 år gammal säljes pga tar för stor plats. Jätte fint skick. Monteras ner på plats vid köp. Rostfri stege, trätrappa, reningsverk, sandfilter inkl. tillbehör. Nypris: 28000 kr Säljes för 8000 kr.