Quantcast
Inga annonser hittades!

Din sökning matchade inte några annonser i vår databas. Testa att göra en bredare sökning ovan.

Tidigare annonser till salu

TrädfällriktareTrädfällriktaren är ett oumbärligt verktyg för säker fällning av träd längs vägar, kraftledningar och intill hus samt vid riktad fällning av stora träd. Trädfällriktaren är utrustad med säkerhetsvev. Rekommenderad vevkraft: 75 kp. Trädfällriktaren är utrustad med vikbart vevhandtag. Trädfällriktaren är utrustad med en speciell fot med böjda hörn för att kunna sättas på en kraftig trädbit, gren, etc. på mjukt underlag. Trädfällriktaren är utrustad med bärrem för att kunna bäras på axeln. RH-P IV, V och VI har bärhandtag som standard. Trädfällriktaren är granskad av arbetarskyddsstyrelsen. Stalp
Oumbärlig vid fällning av svåra träd. Längd 185cm hopfälld och 245cm utfälld.
Trädfällriktare,stalpen ,mycket bra vid fällning av lutande och farliga träd, nypris 8000kr. Extra långt brytjärn medföljer. Pris 2500kr. Endast telefon 070 508 25 05 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Gränsfors Smide tillverkar och säljer trädfällriktaren Stalpen sedan 1972. Vi har en 5 månader begagnad trädfällriktare att sälja. Trädfällriktaren är genomgången och servad och i mycket bra skick. Mer info om trädfällriktaren på www.stalpen.com Butikspris CA 9100 inkl moms Vårt pris på denna begagnade är 5000 kr inkl moms och frakt inom Sverige.
Trädfällriktare STALPEN i bra skick! tillverkas av gränsfors bruk.en helt mekanisk konstruktion med kuggdrev,ingen vajer som tex RH puscher! nypris i dagsläget 9143sek.säljer min för endast 5000sek!moms tillkommer ej!

... eller prova att söka på attack trädfällriktare