Quantcast
Till salu inom: ”

trähjul säljes

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Här finns 3 par olika trähjul som kan användas tex i trädgård. Bra skick på dom alla. Alla paren har olika storleker på diametern så hör av er vid intresse. Hjulen längst upp till höger är dom största, pris 600 kr. Hjulen längst ner till höger är dom minsta, pris 400 kr. Hjulen till vänster är dom mitt emellan pris, 500 kr. Vid intresse, ring eller maila.
- Spjälsäng "Sniglar" från Ikea. Bottenplatta kan monteras i 2 olika lägen. Olackerad. Använd endast ett halvår. 150kr - Loftsäng. 90x220. Gammal Ikeamodell. (nermonterad, madrass ingår inte) (Bild nr 2 tagen från nätet, ser likadan ut.) 500kr. - Barnstol i plast. Ikea. 50kr - Vackert, stort, massivt trähjul, från Indo-möbler. 900kr -Sängram smide 90x220, Ikea 400kr Obs! Inga prutpriser! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Bild 2 Däck som suttit på Audi 4 x 108 500kr per upp sättning (Dåliga däck) Bild 3 Däck Audi 4 x 108 1000kr Vinter däcken på bild 3 är aldrig körda (Gamla Däck) bromsoken tog i så vi satt dom aldrig på bilen. Bild 4 Häst hjul Trähjul 500kr st Har fler än vad som är på bild Mejla om det inte går att nå mig när jag är på jobb
En fin äldre hästvagn. Tillverkad av J.L Johanssons smidesverkstad och vagnmakeri i Sala. Är tillverkad någonstans mellan 1875-1925. Skacklorna är 1,80m långa. Om man mäter hur brett det är för backbenen (skackel till skackel) är det 80cm. Det var min morfars vagn och han använde den som barn till och från kyrkan, därför är vagnen inte hårt använd. Den har sedan dess stått på våran loge under tak (klarat sig från både regn och vind). Det är trähjul med järn. I gott skick. Den är helt brukbar att använda till häst!
En fin äldre hästvagn. Tillverkad av J.L Johanssons smidesverkstad och vagnmakeri i Sala. Är tillverkad någonstans mellan 1875-1925. Skacklorna är 1,80m långa. Det var min morfars vagn och han använde den som barn till och från kyrkan, därför är vagnen inte hårt använd. Den har sedan dess stått på våran loge under tak (klarat sig från både regn och vind). Det är trähjul med järn. I gott skick. Den är helt brukbar att använda till häst!

... eller prova att söka på gamla trähjul