Till salu inom

"stor hamsterbur säljes"

6 dagar

Hamsterbur De Luxe - Mat oc...

1 900 kr
Blocket.se
Jönköping
Idag

Stor hamsterbur

600 kr
Blocket.se
Lidköping
3 dagar

Stor hamsterbur med tillbehör

700 kr
Blocket.se
Mark
4 dagar

Hamster+hamsterbur

850 kr
Blocket.se
5 dagar

Stor hamsterbur

1 200 kr
Blocket.se
Umeå
6 dagar

Hamsterbur Duna fun large

750 kr
Blocket.se
Svalöv
5 år

Sökes stor hamsterbur

200 kr
ABC-Annons.se
Malmö
8 år

Stor hamsterbur

350 kr
ABC-Annons.se

Tidigare annonser till salu

Djurtillbehör  ·  Huddinge

Stor Hamsterbur i blått

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 27 dagar
Säljer min hamsterbur. Den är i princip så gott som ny eftersom jag bara hade en hamster i tre veckor sen rymde den. Så buren är i väldigt bra skick. Storlek: ca 43cm hög, ca 39cm lång och ca 33 cm bred. Den kommer med två tillbehör; ett litet hus och ett hamsterhjul. Båda ingår i priset. Jag köpte buren för ca 1000kronor. Och därför säljar jag den för 350. Jag tar även emot andra bud.
350 kr
Blocket.se
Djurtillbehör  ·  Eskilstuna

Hamsterbur

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Stor hamsterbur i fint skick. Stor öppning upptill och en mindre lucka i ena sidan på buren. Locket tas enkelt bort med dom fyra gula klämmorna. Stort hjul 23 cm, så att hamstern inte skadar ryggen. Mått på buren är: Längd 1 meter Höjd 50 cm och bredden är 55 cm Nypriset var ca 1000 kr Maila och uppge mail eller telefonnummer så hör vi av oss.
500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Östergötlands län

Hamsterbur

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
säljer nu min hamsterbur. nästan helt ny enbart bara använd i nästan 2 månader. då jag är mån om att mina djur ska ha de stort och bra då de bor i bur så är det en väldigt stor o rymlig hamsterbur/gnagarebur då den kan användas till mer än bara hamster. det följer med tillbehör i priset. pris 400 kr men vid snabb affär så sänks priset. då jag vill bli av med buren.
400 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Kronobergs län

Stor hamsterbur

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Stor hamsterbur i gott skick. Bredd 79 cm, Höjd 83 cm (inkl. bågen på toppen, annars 62 cm ovankant bur), Djup 48 cm Spiral som hamstern kan klättra upp till hjulet i, en liten stege att ta sig upp till de olika platåerna på sidorna, en lite längre stege att flytta sig från ena sidan till den andra, en vattenflaska samt en liten foderlåda ingår. Det som syns på bilden alltså! Nypris 900:-.
600 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Värmlands län

Hamsterburar

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i Igår
Vi säljer nu våra hamsterburar eftersom vi inte har kvar hamstrarna. Burarna har verkligen fyllt sin funktion och uppskattats av våra hamstrar. Den stora, med gul botten, har måtten, 33*50 cm och höjd 63 cm. 500 kronor inkl. de tillbehör som visas på bilden. Den lilla, den med blå botten, har måtten 29*46 och höjd 30 cm. 300 kronor inkl. de tillbehör som syns på bilden. Burarna finns i Karlstad.
300 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj