Quantcast
Till salu inom: ”

träningsbänk säljes

Tidigare annonser till salu

hej jag ska sälja min brors träningsbänk som han köpte för 20 000 kr från USA. Men han har flyttat och den tar för stor plats i mitt rum och vill bli av med den. priset är 2000 kr och det finns inga fel på den alls. det ingår vikter (ca:50-60 kg), viktstång och även instruktionsbok. vill bli av med den snart och kan tänka mig gå ner i priset vid en snabb affär. namn: D621 power flex trainer. OBS: om jag inte svara på mobilen så skicka en sms så hör jag av mig så fort jag kan.
Vi säljer nu vår träningsbänk med märket Abilica då vi kommer utöka familjen och inte längre har plats för den. Den är fräsch och inte särskilt mycket använd. Man kan bygga ut bänken med ytterligare delar. Vikter som följer med är: 4x0,5kg 2x2kg 2x3kg 2x5kg 2x10kg Stången väger 8 kg (sammanlagd vikt på 50kg) Du når mig på telefon efter kl 15:30 annars går det bra att mejla också. Nypris: ca 5000kr Vid snabb affär kan priset reduceras. (Endast avhämtning)
Hej! På grund av att jag tränar mest på gym säljer jag min sparsamt använda spinningcykel (använd ca 20 ggr) och min lika sparsamt använda styrketräningsbänk. Spinningcykeln är köpt på abilicaonline.se (finns detaljerad info om cykeln på hemsidan) och heter winspin. Nypris 5000 kr. Jag säljer den för 2000 kr inkl en cykelklocka med distansmätare och hastighet. Träningsbänken är köpt på rusta. Nypris 500 kr. Jag säljer min för 200 kr. Sakerna är i fint skick. Prutat och klart. Hör av er om ni undrar över något! Vänliga hälsningar Malin
Säljer en enkel träningsbänk med Vikter plus en extra curlstång. Träningsbänken är enkel att använda, går även att skjuta ihop så tar den inte lika mycket plats. Utöver bänk medföljer: Vikter: 2 x 10 kg 2 x 5 kg 2 x 4 kg 2 x 2 kg 2 x 1,5 kg Curlstång Rak stång Har även 2 stycken vanliga hantlar som jag säljer för 100kr extra. Med Hantlarna medföljer ytterligare ca 10kg. Når mig enklast på mejl.
Träningsbänk i fint skick säljes på grund av platsbrist. Inkluderat i priset medföljer en skivstång men utan vikter. OBS!!!!! Det är alltså bara stången, och inte vikterna på den!!!!! Dynan är reglerbar i tre positioner från helt liggande till relativt sittande. På bilden är det mellanpositionen som visas. Det går även utmärkt att träna framsida- och baksida av låren. Ställningen går enkelt att demontera till transportvänligare storlek. Maila intresse så mailar eller ringer jag. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.