Quantcast
Till salu inom: ”

skip sport träningsbänk säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

1 st. Träningsbänk "skip sport": En mångsidig bänk med kraftig konstruktion och bra stoppning i säte och ryggstöd. Sätet reglerar du enkelt i 4 olika nivåer. Ryggstödet kan justeras i 5 vinklar varav en är rak så du får en planbänk. Viktstolparna och bencurl/bensparks-enheten kan justeras i höjd efter behov. 1 st. Skivstångs- + 1 st. hantelset på totalt 90 kg med gängad skivstång på 182 cm lång samt två hantelgrepp, 3 par lås och 18 st. viktskivor "spartacus". detail priset sek. 3.900,- Paket pris sek. 1.600,-
Skipsport träningsbänk som kostade nära 3000 kr när den köptes slumpas pga flytt för endast 500 kr. För Armar, Axlar, Ben, Bröst, Bencurl, Benspark, Bänkpress, Lutande bänkpres. Kvalitetsbänk. Rak skivstång med 30 kg vikter, 300 kr. Curlstång med ca 20 kg vikter, 300 kr. Hantlar 100 kr st. Dörrgym med gummiband som spänns över innerdörr, 300 kr. Finns i Hofors för avhämtning. Hiss finns. Prutat å klart.
Vill bli av med min träningsbänk av märket SkipSport. Inte precis ny och med några småskavanker men funkar mycket bra för bänkpress o.s.v. Följer även med en del som är till för träning av t.ex ben, som lätt kopplas på i framsidan av bänken. Ge ett bud! Kollar mailen dagligen! Hämtas i Skellefteå Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Träningsbänk av märket Skip sport (i princip oanvänd) med stång och hantlar. Vikterna som medföljer har en totalvikt på 33kg. "Liggplattan" samt "sittplattan" är fodrad vilket gör att det blir bekvämt att träna. Ställningen längst bak ger möjlighet att träna musklerna på framsidan samt baksidan av låren. Det finns även säkerhets hakar som går att fälla upp över stången. För att kunna träna brösten maximalt så finns det stänger på sidan som möjliggör det. Det går att fälla ihop träningsbänken så att den tar mindre plats. Hantlar med löstagbara vikter medföljer också. (se bild)
Hejsan Nu är det dags att sälja min träningsbänk då den inte används längre. Bänken är i ett gott bruksskick och det jag har använt den till är att träna bänkpress. Du kan även träna ben mm om du vill. Det som följer med är bänken, 50kg i vikter,stång, hantlar,lite tillbehör samt en magträningsbänk. Är det nånting mer ni undrar är det bara att höra av er MvH Pontus