Till salu inom

"träningsmaskiner för magen säljes"

Bromölla
6 dagar

Träningsmaskin body solid

5 900 kr
Blocket.se
Butik Mölndal
5 dagar

Crosstrainer e916 Nautilus...

Blocket.se
Butik Kalmar
11 år

Pilates For Dummies

Hyrahyra.se
Malmö
Idag

Barsel fra Babylonia Tricot...

600 kr
Blocket.se
Norrköping
Idag

Hundfoder veterinärfoder

300 kr
Blocket.se
Järfälla
Idag

Träningsmaskiner Technogym pro

15 500 kr
Blocket.se
Butik
Idag

Vapor bike 10.0

15 690 kr
Blocket.se
Nacka
Idag

Ergobaby Omni 360 Cool Air...

600 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Sport och Fritid  ·  Halmstad

Träningsmaskin

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Denna träningsmaskin inriktar sig på magen, men finns många fler träningsmetoder på den. 3 minuter om dagen motsvarar 100 sitaps. Mycket roligt maskin att träna med. Rekomenderar skarpt denna maskin om man har självdisiplinen att träna hemma. Jag får tyvärr sälja denna, pga att jag har en gamal knä skada som jag började känna av. Maskinen är som ny, har använt det 5 till 6 veckor. Nypris på denna maskin med porto och allt är 2200:- Vid snabb affär 1200:-
1 500 kr
Blocket.se
Sport och Fritid  ·  Sundbyberg

AB circle pro träningsmaskin

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Köptes för 2199 kr (inkl. frakt) säljes för 1500 kr Använd endast en gång Ab Circle Pro är det snabbaste och enklaste sättet att få den platta och vältränade mage du alltid har drömt om! Ab Circle Pro kombinerar hjärt- och muskelstärkande träning och ger därför maximal kaloriförbränning. Samtidigt utnyttjas tyngdkraften i den cirkulära rörelsen för att koncentrera och rikta träningen till de övre, nedre och sneda magmusklerna. Effekten är närmast otrolig och resultaten är fantastiska! Faktum är att 3 minuters träning med Ab Circle Pro motsvaras av 100 vanliga sit-ups.
1 500 kr
Blocket.se
Sport och Fritid  ·  Hässleholm

Träningsmaskin, som ny

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Har en Ab circle pro träningsmaskin som jag vill få sålt. Har inte den tid till det som jag hade behövt. Ab circle pro ska träna i första hand magen men man kan även ända så den tränar rumpa och lår. När man tränar kan man läsa av hur länge man hållit på och hur många kalorier man bränt. Inköpt för 2000 och säljer den nu för 1500:-. Bara använd ett fåtal gånger så är stort sätt som ny.
1 500 kr
Blocket.se

Träningsredskap/AB Circle Pro , Thigh trainer

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Hej ska nu sälja mina träningsmaskiner då det inte finns plats längre. AB Circle Pro ( den stora ) den tränar ben, rumpa, lår , armar, mage ja inprincip hela kroppen. Redan efter första gången jag använde den så kände jag resultat. Pris: 1100kr Thigh Trainer Den tränar fram och baksida ben(lår) och den tränar magen. Pris: 600 Pris kan diskuteras vid snabb affär.
1 100 kr
Blocket.se

Bästa träningsmaskinen för din mage

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej, säljer min träningsmaskin. Det är den bästa maskinen som du någonsin kan tänka dig köpa för träna din mage o få åtta pack. Nu kan du träna o få dina magrutor. Den är knappt använd. Vid snabbaffär kan priset diskuteras. Kan skickas dit du vill men du står för frakten. Nu får du den för en fantastiskt pris. Nypris ca 1995. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
990 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj