Quantcast
Till salu inom: ”

barbie bebis magen säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Sovpåse

Trollhättan
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Banankartong med Barbiedockor (4 tjejer, 1 kille + en bebis i magen på en av tjejerna), mindre dockor, 3 hästar, frisörsalong, golfklubbor, mikrofoner, symaskin, dammsugare, ja allt möjligt. 1 låda med kläder och skor + en låda med djur (typ hundar). Jag vet inte vilka som är Barbie och vilka som är andra märken. Maila förslag på tid då du vill hämta dem. Först till kvarn. Om du ska pruta - var anständig.
Säljer Barbie Husbil med massor av roliga tillbehör. Barbie och hennes vänner är på resa med alla sina barn & bebisar. Det finns gunghäst, potta, badkar, bebivåg och mycket mer kul. Ingår även Barbie Fashionista som sjunger när man trycker henne på magen. Säljer allt för 500:- eller byter mot en Barbiebåt. Nallar/dockor bild 3 20:-/st Kontakta min mamma Maria via mail om du är intresserad.
Två gunghästar säljes, en rejäl i trä och en som ser ut som en häst. *Fisherprice tåg och learning puppy * Teletubbies med tv på magen och ett teletubbieshus med figurer * Pussel * Bilar * Ladugård från fisher price * My little pony stall * Barbie * duplo zoo * Mega blocks aktivitets magneter som man gör olika djur * En typ av byggsats som man kan bygga ett zoo med från mega blocks * Bebis grejer, skallror, bitringer m.m. *Filmer Finns mycket mer hör av dig vid intresse, bilder finns. Allt kommer från ett rök och djurfritt hem. Kan levereras till Stockholm.
Barbiedockor och massor med extra kläder. Bland annat brittney Spears och snövit(snövit har orginal kläder).Totalt 7 st. Gravid barbie med öppningsbar mage och bebis inuti. Allt säljes i ett parti,ej delar.Samtliga delar i väldigt bra skick Ps:13 par skor.
10 barbiedockor i bra skick. Ett helt nytt barbieset med ca 18 kläningar, 2 par skor, en katt och en hårtofs till dig.((jag har köpt setet för 750 kr och har inte användt den)) Även en gravid mamma som man kan öppna magen på, och ta ut en liten bebis. Ett litet barn medföljer. Allt säljs till paketpris.