Quantcast
Till salu inom: ”

trådkorgar ikea säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

PAX-garderob i björkfanér från IKEA i jättefint skick. Storlek 100 cm bred, 60 cm djup. Höjd 236 cm. Inredning: - 1 st klädstång - 2 st hyllplan i björkfanér - 3 st trådkorgar Nypris 1.525 kr (exklusive inredning) Garderoben är i mycket fint skick och från djur- och rökfritt hem. Finns att hämta på Lidingö kvällar eller helger. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Mammutgarderob från IKEA. Den gamla modellen med två dörrar och en låda. Det ingår även en trådkorg som ska sitta precis ovanför klädstången men som inte syns på bilden. Använt men ok skick. Finns en skada i bakstycket men inget som stör. B: 104cm D: 58cm H: 196cm. Garderoben säljes nedmonterad. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Bra garderober med skjutdörrar säljes. Mått: B: 100 cm D: 60 cm H: ca 195 cm I garderoben finns möjlighet att hänga kläder på klädstång samt lägga kläder på en överhylla. (Kanske syns på bilden.) Det får även plats trådkorgar, 2 st i bredd om man vill. Vi har 2 st trådkorgar som kan följa med för 75 kr/st. Pris för garderober 400 kr/st Vi gör om i sovrummet och därför ska de ut! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Vi säljer nu vår IKEA garderob med skjutdörrar, i mycket fint skick. Garderoben är av serien PAX och skjutdörrarna heter LYNGDAL och är i frostat glas, snarlik de på bilden. Garderoben är knappt använd och reklamationsrätt finns fortfarande i 1,5 år då kvittot skickas med. (Säljs pga att den står oanvänd i nytt boende.) Garderoben är smidig då den endast är 38 cm djup men ändå rymlig. All inredning ingår såsom trådkorgar, klädstång och hyllplan. Mått: H: 236 B: 202 D: 38 (Nypris: 4300 kr)
SPEGEL GARDEROB säljes, är i fint skick. Garderoben har 2 st hängen för galgar och har 6 st trådkorgar och 2 st lådor nertill. Se bilder. D: 36, H: 202, B: 150 cm Pris 1500:- VITRINSKÅP i ek säljes, är i fint skick. Vitrinskåpet har spotlight belysning och har 2 st glashyllor och 3 st ek hyllor, se bilder. D: 30, H: 202, B: 80 cm. Pris 1000:- Mvh / Denice