Quantcast
Till salu inom: ”

budbil kontrakt säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi är ett par på 23 och 29 år gamla som just nu söker lägenhet. Vi hyr just nu en lägenhet i andrahand vars kontrakt löper ut i juli månad. Vi söker en tvåa relativt centralt, som hyrs ut omöblerad. Jag jobbar i stenungsund som servitris och min sambo jobbar här i göteborg som dörrvakt och kör budbil. Vi båda två har fast inkomst och är rök och djurfria. Eftersom att vi jobbar inom restaurangbranschen båda två, så blir det väldigt lugnt och städat på helger och kvällstid. Även dagtid så klart :) Hälsningar Rebeccah o Johnny
Bud bil kotrakt Märsta Förenade krav: Trafik tillstånd F skattesedel Godkännade av Märsta Förenad känna stor stockholm och erfarehet att köra budbil. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer Budbils kontrakt hos etablerat åkeri. Omsättning på 45 000 - 65 000 ex.moms beroende på arbetstid och lokalkännedom. Budplats med bil (ingen leasing på bilen) 70000kr Bilen är stripad och allt som man behöver ingår. Det är bara att sätta sig och köra. Budplats utan bil 50000kr Krav: F-skatt Yrkestrafiktillstånd Godkännande av Trafikledning. OBS: Vänligen ha yrkestrafiktillståndet klart eller i slutfasen innan du kontaktar mig. Maila ell ring för mer information..
Nu har du chansen att äga ett budbils kontrakt inom en av få största budfirmor på stan. Bud Kontraktet gäller budbil (ej lastbil). Du behöver: *F-skatt *Trafiktillstånd / Gods. *Behärska svenska inom tal och skrift. *Erfarenhet inom transport. *Utdrag ur belastnings register. Du tjänar: 55 000-75 000 i mån, beroende på arbetstid och lokalkännedom. Pris: 65.000 kronor moms tillkommer på priset.