Quantcast
Till salu inom: ”

tramporgel säljes

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer här med en tramporgel märket C.A.V Lundholm Stockholm. I mycket vackert snidat trä. luckan är stäng bar. Ca mått hög 1,38 cm lång 1,10 cm bred 66 cm 500 kr eller bud, måste bort snarast på grund av platsbrist. Flera bilder kan mailas om så önskas.
S.Ljungqvist. Det är inslag av intarsia i luckorna. Det är två tangenter som är något tröga men det går säkert att fixa till, ljudet är fint o för övrigt så funkar det bra. Höjd 1,31 m Bredd 1,19 m Djup 0,55 m Pris 500:- men alla bud är av intesse. Ring gärna för vi är lite dåliga på att kolla mailen.
Jag säljer min tramporgel pga. platsbrist. Den har några skavanker och rispor, jag kan tänka mig att den använts i en skola eller så för länge sen, innan jag fick tag på den. En tangent (C7) funkar inte helt som den ska, men om man är lite händig ska det nog gå att fixa. Jag fixade en annan helt utan förkunskaper! Fler bilder kan mailas på förfrågan. Priset kan diskuteras vid smidig affär! Orgeln hämtas helst i Upplands Väsby. Annat fraktsätt kan diskuteras.
Folkmusik - Sverige, LP, Manifest MAN 002 ( 1974 / 1975 ) Norrlåtars debut-LP, som i ett slag satte Norrbotten på folkmusikkartan. Norrlåtar bestod av Mikael Segerström fiol, Hans Sandin fiol, Magnus Sjögren fiol/sång, Jan Olofsson fiol och Hans Alatalo fiol/dragspel/tramporgel/sång. Dessutom medverkar på skivan folkmusikerna Hjalmar Sandberg fiol, Svante Lindkvist fiol, Vifast Björklund sång/gitarr och Lars Pirak jojk. Inspelad på Friluftsmuseet i Gammelstad. Musiken presenteras utförligt i det flersidiga utvikningskonvolutet. Vinyl Mycket gott skick . Överkryssat ägarnamn längst ned på framsidan.
En fin tramporgel som kanske kan skänka julstämning till ett mysigt hem. Hämtas i Uppsala (Salabacke). Pris: lite julstämning (en flaska glögg? eller kanske något du bakat?) Först till kvarn.

... eller prova att söka på gammal tramporgel