Till salu inom

"tramporgel säljes"

Bräcke
3 dagar

Tramporgel

250 kr
Blocket.se
Tierp
8 år

Tramporgel

300 kr
ABC-Annons.se
Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Musikinstrument  ·  Karlskoga

Gamal vacker trä tramporgel

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Säljer här med en tramporgel märket C.A.V Lundholm Stockholm. I mycket vackert snidat trä. luckan är stäng bar. Ca mått hög 1,38 cm lång 1,10 cm bred 66 cm 500 kr eller bud, måste bort snarast på grund av platsbrist. Flera bilder kan mailas om så önskas.
500 kr
Blocket.se
Musikinstrument  ·  Jönköping

Tramporgel

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
S.Ljungqvist. Det är inslag av intarsia i luckorna. Det är två tangenter som är något tröga men det går säkert att fixa till, ljudet är fint o för övrigt så funkar det bra. Höjd 1,31 m Bredd 1,19 m Djup 0,55 m Pris 500:- men alla bud är av intesse. Ring gärna för vi är lite dåliga på att kolla mailen.
0 kr
Blocket.se
Piano  ·  Upplands-Väsby

Tramporgel

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Jag säljer min tramporgel pga. platsbrist. Den har några skavanker och rispor, jag kan tänka mig att den använts i en skola eller så för länge sen, innan jag fick tag på den. En tangent (C7) funkar inte helt som den ska, men om man är lite händig ska det nog gå att fixa. Jag fixade en annan helt utan förkunskaper! Fler bilder kan mailas på förfrågan. Priset kan diskuteras vid smidig affär! Orgeln hämtas helst i Upplands Väsby. Annat fraktsätt kan diskuteras.
900 kr
Blocket.se
Filmer och Musik  ·  Sverige

Folkmusik från Norrbotten

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Folkmusik - Sverige, LP, Manifest MAN 002 ( 1974 / 1975 ) Norrlåtars debut-LP, som i ett slag satte Norrbotten på folkmusikkartan. Norrlåtar bestod av Mikael Segerström fiol, Hans Sandin fiol, Magnus Sjögren fiol/sång, Jan Olofsson fiol och Hans Alatalo fiol/dragspel/tramporgel/sång. Dessutom medverkar på skivan folkmusikerna Hjalmar Sandberg fiol, Svante Lindkvist fiol, Vifast Björklund sång/gitarr och Lars Pirak jojk. Inspelad på Friluftsmuseet i Gammelstad. Musiken presenteras utförligt i det flersidiga utvikningskonvolutet. Vinyl Mycket gott skick . Överkryssat ägarnamn längst ned på framsidan.
140 kr
Bokbörsen.se
Musikinstrument  ·  Uppsala

Tramporgel

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
En fin tramporgel som kanske kan skänka julstämning till ett mysigt hem. Hämtas i Uppsala (Salabacke). Pris: lite julstämning (en flaska glögg? eller kanske något du bakat?) Först till kvarn.
0 kr
Blocket.se

Hittar du inte det du söker?

Prova någon av dessa sökord
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj