Quantcast
Till salu inom: ”

trappstol biblioteksstol säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Bild1: Brio spin -12 fint skick, svart och cerise 1500 kr. Den kostar 3000 kr i nypris... Bild2: Ett hållbart stadigt skötbord med trådbackar! (skötbädden på bilden ingår inte i priset) 450 kr Bild 3: Tripp trappstolar, den svarta är i fint skick ca 1år säljes för 650 kr. Den gråa är i använt skick, avskavd färg men funkar att måla om, annars stadig och stabil. Säljer denna för 175 kr. Bild 4: Superfint bamse galonset från Lindex stl 86. Pris 150 kr. Bild 5: Blixten mc queen-kängor i fint använt skick stl 26. . nypris 350 kr. Pris 100 kr. Ps Bra priser på allt dvs redan prutat och klart! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
1.Tripp trappstol från Babydan i färgen natur. Bra skick! 250kr. 2. Gungstol från Fisher-Price, har några år på nacken, men fungerar bra, och har varit en stor favorit! 100kr. 3. Amningskudde från Umami, kan även användas som mysplats för bebisen. Inplastad. Följer även med en liggdel, kudden på den påverkar inte bebisens huvudform, vilket många andra kuddar gör. Även den oanvänd! Pris för båda 150kr 4. Musikmobil till spjälsäng. Många olika låtar, och fina figurer som snurrar runt medans den spelar. Finns även en spegel som bebisen kan kolla sig i. Pris 150kr. 5. Lekmatta med vägar pch byggnader. Nytvättad. 50kr. 6. Griffeltavla till barnrummet med helikoptrar och bilar på. 50kr. Allt är helt och fungerar, och det kommer från ett rök/ djurfritt hem! Köper ni allt får ni ett bra paketpris!
Stokke Newborn set är en babysitterinsats som hör till Tripp Trappstolen. Med denna del kan Tripp Trappstolen användas även när babyn är nyfödd. Babyn kan sitta med vid bordet från början istället för att sitta i babysitter på golvet. Om man vill kan man även ta loss insatsen och använda den som en vanlig babysitter. Stokke Newborn set passar på stolar från 2003 och framåt. Nypris: 1149 kr. I priset ingår stolen, leksakshållaren, ljusblått överdrag samt en matchande hakklapp. Har också ett babynest i nyskick till salu, 150 kr. Maila för bild. Djur- och rökfritt hem.
Fin gammal trappstol i biblioteksstil. Finns att hämta i närheten av Bromma flygplats/Blocks och Solvalla. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.

... eller prova att söka på trappstol