Till salu inom

"trappstol säljes"

Höganäs
Idag

Stokke Tripp Trappstol för...

200 kr
Blocket.se
5 dagar

Tripp Trappstolar

600 kr
Blocket.se
Malmö
1 år

Helt barnrum till en eller...

1 000 kr
ABC-Annons.se
Norrtälje
7 år

Trappstol barnstol

300 kr
ABC-Annons.se
Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Stolar och Bord  ·  Blekinge län

Köksmöbler

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
Säljer ett köksbord, fyra stolar, kökssoffa och tripp trappstol. Köksmöblerna är i furu. Tyvärr så är botten på kökssoffan sönder men den händige kan fixa en playwoodskiva om man vill förvara saker i den. Tripptrappstolen säljes även för sig för 250:- om man bara vill ha den. Har tyvärr ingen bild på den men är i jättebra skick. Säljer allt ihop för 800:- och vill man endast ha köksbord, stolar och soffa så kostar det 600:- Svar endast via mail eftersom jag jobbar obekväm arbetstid.
800 kr
Blocket.se
Bilbarnstolar  ·  Älvsjö

Acta duoflex

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Tvillingarna växer ur allt! Två acta duoflex stolar, dvs kan användas bakåtvända från 5 månader till ca 4-5 år och framåtvända upp till 25 kg. Välanvända men ej krockade, klädseln bör tvättas dock. 150 kr styck. Kan vara som en bra extra stol till ex mor eller farföräldrar när de är barnvakt och vill åka ut på äventyr med de små. Skönt att slippa krångla ur och in stolar... Två tripp trappstolar, en med bygel, 300 kr styck.
150 kr
Blocket.se

Tripp trappstol med bygel, Maclaren sulkyvagn

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Ställbar Stokke tripp trappstol i gott skick med bygel för baby och extra ryggstöd som tillbehör. Pris 300 kronor. Blå Maclaren paraplyvagn i fint skick. Ihopfällbar. Robust och bra. En mycket användbar modell, t ex på resan. Pris 250 kronor. Välkommen att ringa, stol och vagn finns på Södermalm. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
250 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Bromma

Stokke New Born Set

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Detta är en insats till Tripp Trappstolen för den nyfödda bebisen, men den kan också användas som babysitter på golvet. Helt perfekt då bebisen kommer upp en bit (från ev. husdjur och opålitliga äldre syskon) och kan "vara med" vid matbordet. Textilen är i 100% bomull och fyllningen är 100% polyester. Kan tvättas i maskin Finfint skick, finns att hämta i Bromma. Inköpt på Babyproffsen 2012, nypris 1149:-
600 kr
Blocket.se
Stolar och Bord  ·  Göteborg

Sänkt pris NU 200kr/st DIV .möbl BILLIG

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Skrivbord i solid furu med inbyggd takbelysning sportlighten på bild ingår ej) 200kr Unik trappstol/ sittstol fr 60-talet tre steg med ett vik = en stol 200kr 3 sits Grå Divansoffa 5 år, lite defekt men användbar 3 sits-soffa 200x90 (110cm divan) 200 kr Svarar endast på telefon smsa el ring 076 160 89 16
200 kr
Blocket.se

Hittar du inte det du söker?

Prova någon av dessa sökord
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj