Quantcast
Till salu inom: ”

trinettkök med ugn säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Trinettkök

Kristinehamn

Tidigare annonser till salu

Lugnt beläget boende i Vallstena uthyres veckovis. Ca 3 mil från Visby och ca 1 mil till närmaste strand och sommaraffär. (Åminne) Boendet, som är en flygelbyggnad till vårt hus har två våningar. (trappen upp är brant) Uppe finns två sovrum, ett med en dubbelsäng och ett med två enkelsängar samt möjlighet till extrasäng. Nere finns hall, kombinerat kök och allrum och badrum. Badrummet är kaklat och har dusch, toalett och golvvärme. Köket är ett trinettkök med plattor, kyl, frys och mikro. Det finns ingen vanlig ugn. Utemöbel och grill finns. Ring eller maila för mer info.
Väldisponerad lägenhet i anslutning till Villa i lungt område uthyres. Ca 25 kvm stor med trinettkök (Spis, kyl med frysfack och diskbänk) samt separat ugn, Egen tvättmaskin Badrum med dusch Egen uteplats I hyran ingår el, värme, tv Möjlighet till eget bredband finns som tillägg Tillträde 1.a maj Kortaste hyrestid är 6 mån Skriv några rader och berätta om dig och hur vi kan nå dig så kontaktar vi dig sedan
Vi vill hyra ut vår 1a på Torpet tills vidare. Det är 50 möblerade kvm som blir dina för 4400:-/månad och då ingår kallgarage, el och vatten. Den har trinettkök och en lite mindre ugn. Fönster och uteplats vätter mot Åresjön. Du måste vara skriven i Åre kommun för att kunna hyra lägenheten. Vi vill gärna ha 1månadshyra i deposition som du självklart får tillbaka så länge inget gått sönder. Vi vill inte ha några djur eller någon rökning i lägenheten. Inflyttning kan ske från 1/6-13.