Quantcast
Till salu inom: ”

trinettkök med ugn säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Leksakskök

Sundsvall
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Lugnt beläget boende i Vallstena uthyres veckovis. Ca 3 mil från Visby och ca 1 mil till närmaste strand och sommaraffär. (Åminne) Boendet, som är en flygelbyggnad till vårt hus har två våningar. (trappen upp är brant) Uppe finns två sovrum, ett med en dubbelsäng och ett med två enkelsängar samt möjlighet till extrasäng. Nere finns hall, kombinerat kök och allrum och badrum. Badrummet är kaklat och har dusch, toalett och golvvärme. Köket är ett trinettkök med plattor, kyl, frys och mikro. Det finns ingen vanlig ugn. Utemöbel och grill finns. Ring eller maila för mer info.
2 st moduler a 27 kvm säljes. De har använts som tillfällig bostadsenhet på 54 kvm innehållande kök med spis/ugn kyl samt trinettkök, 2 bostadsrum samt ett rum a ca 13 kvm för tvättutrymme, klädgarderober, extra kyl och frys samt dusch. Boden innehåller även ett litet badrum med toalett, handfat och badrumsskåp. Spis, kyl/frys samt ny varmvattenberedare ingår. Pris 80 000 el högstbjudande ex frakt. Bodarna är tillgängliga omgående barack , modul , bod
Lägenhet på 20 kvm vid Råsunda i Solna, närmast t-bana är Näckrosen. Den ligger på våningsplan 5 av 7 . Lägenheten är väl planerad och har trinettkök och har fransk balkong med eftermiddagssol. Ej ugn men detta är på gång hos hyresvärden. Lugnt område med bra grannar. Önskas större lägenhet på 45 kvm och uppåt. Aktuella områden är Solna, Stora Essingen, Kungsholmen, Sundbyberg, Vasastan och därikring. Önskas gärna balkong. Hyresförhandling är på gång hos hyresnämden och är aktuellt om två veckor. För mer info samt bilder, Maila!
Väldisponerad lägenhet i anslutning till Villa i lungt område uthyres. Ca 25 kvm stor med trinettkök (Spis, kyl med frysfack och diskbänk) samt separat ugn, Egen tvättmaskin Badrum med dusch Egen uteplats I hyran ingår el, värme, tv Möjlighet till eget bredband finns som tillägg Tillträde 1.a maj Kortaste hyrestid är 6 mån Skriv några rader och berätta om dig och hur vi kan nå dig så kontaktar vi dig sedan
Vi vill hyra ut vår 1a på Torpet tills vidare. Det är 50 möblerade kvm som blir dina för 4400:-/månad och då ingår kallgarage, el och vatten. Den har trinettkök och en lite mindre ugn. Fönster och uteplats vätter mot Åresjön. Du måste vara skriven i Åre kommun för att kunna hyra lägenheten. Vi vill gärna ha 1månadshyra i deposition som du självklart får tillbaka så länge inget gått sönder. Vi vill inte ha några djur eller någon rökning i lägenheten. Inflyttning kan ske från 1/6-13.