Quantcast
Till salu inom: ”

trinettkök säljes

Tidigare annonser till salu

Hej! Ska hyra ut mitt rum på gunnilbogatan 2 (enkel möblerad inklusive kylskåp) med egen dusch. 13 min cykeltid till centrum el ungår i hyran och internet kostar 150kr/månad om så önskas (2 650kr/mån) Väldigt trevligt område och alla håller det är för övrigt lugn atmosfär, så att ni som vill studera eller av andra själ ej vill störas av oljud så är detta ett perfekt val! Hyrs ut till ansvarsfull person med stabil ekonomi Sommarhyra: Ligger på 2500 kr/mån (juni - juli) passar bra för er som ska plugga sommarkurser eller arbeta. Förskottsbetalning för bägge månaderna!
I ett separat hus på vår tomt hyr vi ut en 1-rumslägenhet på ca 40 kvm med en stor hall, ett rymligt rum med trinettkök samt badrum med dusch och toalett. Huset är beläget i Gråläge mellan Domsten och Viken 10 min bilväg från Helsingborg. Gångavstånd till buss, Pendeln, är 5 min. Lägenheten som har en vacker utsikt över Öresund hyrs ut möblerad till EN icke -rökare fram till den 1 juni 2012 med möjlighet till förlängning. I hyran, 4000kr/mån, ingår el och vatten. Hyresgästen har tillgång till fri internet och TV. Ej tillgång till tvättmaskin.
- Två studiorum i 20kvm och egen ingång - Nytt trinettkök och nytt duschrum (i gemensamma ytan bara för hyresgästers användning) - Gym- och pingisrum för samnyttjande (80kvm) - Egen ingång till egen trädgård och parkeringplats - Internet, el, sophämtning inkluderat i hyran - 35 minuter till och från T-centralen; närmaste busshållsplats 2 minuter, Täby centrum 5 minuter med buss/bil - Tillträde: Omgående - HELST par eller tjejer/kvinnor Mejla om du BARA är SERIÖST intresserad Om kemin funkar kan även låna filmer från vår filmkollektion. Företedesviss för intellektuella.
2 rum + trinettkök och allrum i ett, ca 60 kvm. Egen ingång,egen grind & p-plats. Inflyttningsklart inkl. köks- & städ-utrustning. Wc, dusch + tvättmaskin. Uthyres fortlöpande 8.000 kr i mån (Endast ev. eget bredband tillkommer). Under dec, jan och feb 1000 kr extra i el-tillägg (totalt 9 000). Deposition 8 000 kr. 75 m. till buss 119 som tar 5 min till H-by strand. Därifrån 30 min med T-bana till T-centralen. Även buss 541 och 118 inom 5 min gångavstånd. Nära natur och bad. Ledig omgående. Maila era uppgifter, så lovar jag att kontakta er omedelbart.
Vi söker inneboende till ett rum i vår 4:a, belägen i det moderna området T1. Ner till city går du på några minuter, och såväl Campus som Hälsouniversitetet ligger bara några kilometer bort. Rummet är möblerat, har egen ingång, en hall, badrum och köksvrå med trinettkök. Tvättstugan ligger i samma byggnad. Rummet separeras genom den andra delen av lägenheten genom en dörr i hallen. Vi söker en hyresgäst som är lugn och skötsam. I hyran ingår el, värme och bredband. Tillträde sker snarast. Pris: 3 500:- Vid intresse maila! (Skriv gärna lite information om Dig själv)