Quantcast
Till salu inom: ”

trombon säljes

Teamwork
F

Tidigare annonser till salu

OBS: Ej den som är på bilden Trombon John Packer, Jupiter Uthyrning Vi har framgångsrikt bedrivit uthyrningsverksamhet i mer än femton år. Detta är ett utmärkt alternativ för Dig som inte vill lägga ner en större summa pengar på ett instrument, men ändå få chansen att musicera. Kanske har Du ett barn som skulle vilja prova på att spela, men som inte riktigt vet vilket instrument som passar, eller som bara vill testa ett litet tag. Då är vårt uthyrningskoncept något för Dig! Hyresvillkoren är enkla: * Obegränsad hyrestid, dock minst 9 månader. * 2/3 av inbetald hyra tillgodo vid köp av instrumentet. Köp kan Du genomföra när som helst. * Frakt tillkommer liksom uppläggningsavgift 135:-.
Hej san! Nu ska jag sälja min jättefin jazztrombon Exakta av A.K. Wunderlich. Instrumentet är byggt i Tyskland och inte en av den massproduktionen. Den är i bruksskick men jättefunktionellt och tonen är otroligt. Allt fungerar som den ska. Det kommer att gå blåsa väldigt lättsamt med den. Företaget som har byggt trombonen i Tyskland har lagts ner 1990. Det här instrumentet skulle vara en av den sista. De andra som de byggde tidigare var 8 kantig. De var väl mycket känd under jazzerna.
Hej! Jag heter Gösta Brunnander, är 23 år och önskar hyra lägenhet/rum i Stockholm. Jag är en nyinflyttad före detta göteborgare med fast jobb på Södermalm. Jag är rökfri och har ingen trombon. Däremot har jag hörlurar till min elgitarr. Jag har en stabil ekonomi och är en schysst ung man. Jag önskar hyra en omöblerad lägenhet/rum för en längre tid, helst längre än sex månader. Jag kan flytta in omgående eller under våren. Hör gärna av dig så kan jag berätta mer om mig själv. Vänligen, Gösta Brunnander
Jag säljer mig trombon som inte har använts på ett tag och som jag tror kan komma till mer glädje för en annan ägare. Designen är Vincent Bach och modellen heter Bundy. Jag skulle beskriva den som en mycket bra trombon för medelgoda och nybörjare med fin klang. Den har med åldern fått mindre repor på sig och har en liten buckla på klockstycket (se bild). Bucklan påverkar dock inte ljudet i instrumentet. Med trombonen medföljer en förvaringsväska i hårdplast som skyddar den vid transport. Kan den vara av intresse så var inte blyg att höra av dig! Mvh Christopher
Trombon Henry Selmer Paris "Grands Prix" . En historisk "ärtbössa" med det otroligt låga serienumret 125 !! OBS EttaTvåaFemma !! Ett verkligt samlarobjekt med historiens vingslag. Draget förhållandevis fungerande, liten buckla på stämbygeln(syns på bild), snygg för övrigt. Försilvrad som den visas på bilderna, oputsad. Har varit putsad för 15-20 år sedan, så det går lätt att få den blänkande igen, även förgyllningen inuti klockstycket. (Kan levereras i oanvänt professional Bach Stradivarius lättviktsetui 750 kr extra).

... eller prova att söka på blocket trombon