Till salu inom

"tubkikare begagnat säljes"

Nyköping
Igår

Vardagsrumsmöbel med vitrin...

300 kr
Citiboard
Nässjö
Igår

KRONAN BB232 Duo Barnvagn S...

4 000 kr
Citiboard
Köping
2 dagar

Supernintendo + 1 st contro...

700 kr
Citiboard
Butik Österåker
Igår

Volkswagen transporter Lång...

329 900 kr
Blocket.se
Bromma
Igår

Matbord och stolar

2 400 kr
Blocket.se
Lidingö
Igår

Soffa från Layered i linne

8 000 kr
Blocket.se
Lerum
Igår

Cykelvagn Thule Coaster XT

2 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Pentax PF-80 EDA 20x60 Tubkikare

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Pentax PF-80 EDA Vinklad med 20x60zoom. I mycket fint skick, inkl väska. Pentax PF-80 EDA är en tubkikare som placerar sig bl. de bästa i världen tack vare ED och Lanthanum Crown-glaskomponenter som minimerar kromatiska aberrationerna, utökar ljustransmissionen, ger en bättre skärpa och skapar en mer verklighetstrogen optik. Samma typ av optik används i okularet också vilket skapar en komplett och mycket allround tub. I detta kitet ingår tubkikare och okular 20x60 zoom okular Om företaget Vår butik ligger i Lund på Klostergatan 3 precis vid domkyrkan. Vi har också en vanlig butik på nätet med stort sortiment av kamerautrustning, album och ramar! Välkommen till www.mattssonsfoto.se Tips!: Alla priser som anges är inklusive moms, även begagnat.
9 999 kr
Blocket.se
Sport och Fritid  ·  Malmö

Tubkikare 20-60x60

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 19 dagar
Hej Säljer min tubkikare 20-60 x 60 då jag inte använder den längre. Har använts inomhus och vid enstaka tillfällen på balkongen. Fint begagnat skick, nästan nyskick. Medföljer praktisk väska, putsduk och mini-tripod stativ. Säljes för 600:- Billigare vid snabb och smidig affär! Finns i Malmö/Bunkeflostrand.
600 kr
Blocket.se
Foto och film  ·  Ludvika

Manfrotto 128LP Videohuvud, Panoramahuvud

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Finnes ett Videohuvud 128LP av kända märket Manfrotto. Är begagnat men i bra skick. Kan användas på 3-bentstativ för kamera, videokamera eller tubkikare. Skruvas mot stativöverdel som har 3/8 hangängtapp och mot standard 1/2 hongänga på kameras
399 kr
Annonsera.se

Tubkikare LEICA APO TELEVID 25-50x82 + STATIV

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 6 månader
Är man en kräsen och hängiven naturmänniska som letar efter det perfekta tubkikarpaketet, behöver man inte leta längre. Detta paket är inget skämt och inte heller något demo eller begagnat utan, helt enkelt, en önskan från oss att kunna erbjuda premium optik till ett pris som ska kännas roligt för köparen. Detta är vad paketet innehåller: 1 st Leica APO Televid 82 tubkikare 1 st Leica 25-50 WW ASPH zoomokular 1 st Leica Allvädersväska (som sitter fast på tuben) 1 st Leica Leica Trica 1 kolfiberstativ med Gitzohuvud. Leica APO Televid är den tubkikaren som saknar konkurrent i form av skärpa, brist på kromatiska aberrationer, färgton, kantskärpa och design. Den är, så nära en tub kan komma till att bli fulländad. En mycket objektiv beskrivning av Leica APO Televid görs utav Ben MacDonald i sin berömda artikel: http://www.ben-macdonald.co.uk/Site/1.televidreview_files/LEICA%20REVIEW.pdf Passa på och läs all information och tubpaketet på vår webbsida: http://natur.astrosweden.se/leica-apo-televid-25-50x82-paket/20640-0 Har man vägarna förbi Skara är det bara att titta in i butiken där ett enormt antal tubkikare står bredvid varandra och man kan göra en egen test. Detta paketpris är extremt begränsat till ett litet antal tuber så vi ser helst inte att behöva reservera något för länge. Ursprungligt pris: 35530kr Paketpris: 26995kr Vi erbjuder 12 månaders räntefri betalning via Klarna.
26 995 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj