Quantcast
Inga annonser hittades!

Din sökning matchade inte några annonser i vår databas. Testa att göra en bredare sökning ovan.

Tidigare annonser till salu

Fin båt att bo på och uppleva skärgård & hav. En klassiker byggd på Saltängens mekaniska -78, Tunakryssare, en av de senast byggda. Tillverkning upphörde då lönsamhet för dessa båtar inte kunde motsvara material och kostnad. (Läs mer på www.tunakryssaren.nu). En mycket tålig och rymlig båt som erbjuder komfort och sjösäkerhet. Vi har seglat den längs svensk kust inom- och utomskärs i hårt väder utan oro. Nu är den till salu till rätt köpare. Vi seglar upp båten från Mälaren vecka 22, innan dess kan den ses på land i Köping. Båtvagn och täckställning ingår i priset.
Vår fina båt Felicia ska säljas, tungt men vi har inte tiden som behövs och hon behöver få "sträcka" på benen. Hon har en MD 21, ny toa ej använd. Gasspis och kylbox. Spisen är uppe i styrhytten med utsikt när man lagar mat. Hon sticker 1.50, har "balkong" bak, underbart att sitta där i skuggan å läsa när man är ute. Vi har suttit 9 pers där bak och ätit. Lite trångt men det funkade.
Stålbåt byggd i unik klinker 10x3 m. För och akterruff om 6 kojer. 45 hk Forddiesel. Solcell laddar underhåll/kyl, akterruffen är omtapetsserad, skrovet är polyuretanskumisolerad på insidan för bästa värme och kylisokering. . skrov o däck zikromatbehandlad. 2 komponents polyuretanlackad. Blästrad och behandlad med fartygsfärg. Gummilister i fönster bytta 2010. Servad 2013 olja/filter. Längd: 10 m Bredd: 3 m Vikt: 6500 kg Ford 4 cylinder. 45 hk. Motorår: 1975 Mejla för fler bilder samt faktablad. Visas och provkörs på Norr Mälarstrand 31, Kungsholmen. Välkomna!
Hej. Jag är intresserad av en Tunakryssare eller liknande stålbåt. Helst närliggande län.
Tunakryssare. Klinkbyggd stålbåt 10x3,15m. Långkölad. Akterruff m poopdäck med extra manöverplats. Möjlighet till 6 kojplatser. Pentry med spis och kyl. Toalett,garderob,mycket stuvutrymme. Peke med Furlex rullstag. Motor Volvo MD 17 sötvattenkyld. Ring eller mejla för mer info.