Quantcast
Till salu inom: ”

tvärflöjt armstrong säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Säljer min tvärflöjt då den tyvärr inte längre kommer till användning. Jag har varit på Träblåsverksta'n i Linköping för att se vilket skick den är i. Den är spelbar men det finns lite småfix som kan göras vid en enklare service. 800 kr, det följer med en flöjtbok för nybörjare. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej! Det är dags att sälja min tvärflöjt då jag inte spelar längre och inte gjort på flera år. Den är av märket Armstrong och är knappt använd. Skicket är riktigt fint och i priset medföljer: * hårt fodral till flöjten * bärväska med axelrem * rengöringsduk * rengöringspinnar (en med och en utan ludd) * oöppnad keyoil Jag har fått min flöjt värderad av Björn Ekström och om ni har frågor är ni välkomna att ringa honom på 070 581 45 69.
Calisia piano Äldre piano i fint skick! Mycket vacker klang. Metallram som gör att pianot håller bättre. Bilderna i annonsen är lånade men det är samma piano. Fler bilder kan skickas via mail om så önskas. Pris: 2000:- eller hbj Flöjt Armstrong i gott skick, orginalväska. Pris: 1400:- eller hbj Bilder på samtliga objekt kan skickas vid intresse, gick ej att bifoga i annonsen.
Märke Armstrong, lite använd.
Lite spelad, fabriksny år 2000, spelad bara ca. ett år, sen har den blivit liggandes. Munstycke och kropp i 925 silver. Thin Wall-munstycke.