Quantcast
Till salu inom: ”

tvättlåda ikea säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Säljer mitt badrumsskåp från IKEA. Skåpet är som nytt, med tre lådor och dörr med frostat glas i härlig ljusblå färg. Mått: B36 H 191 Dj 37 Jag kan även skicka med tvättlåda/pall i samma färg som skåpet. Högskåpet står i rök & djurfritt hem (Bild kommer inom kort) Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Fräscha nästan nya möbler, snygg svart soffa med extra fotstöd, svart soffbord, svart tv bord, vit hallmöbel, fin mörk spegel som står på den på bilden, matbord med 4 stolar, sängbord i ek med 2 lådor från ikea, 4 tvättlådor i trä och vitt till badrum perfekt badrumsförvaring. Bara det som står med i annonsen säljes, säng mattor, prydnadskuddar, vita spegeln, gardiner osv skall jag behålla. Allt i jättebra skick, har används för att göra homestyling av lägenheten inför försäljning. Hämtas i orminge, hjälp kan ev fås att bära ner det för en trappa. Säljes som paket till ett kanonpris,, bara soffan kostade det dubbla!
2 st slipmaskiner använt till att slipa ett marmorbord 1 gång. Kastspö med haspelrulle. CD-skivor med diverse pop, Fakta och kartbok, tillbehör till akvarium, Transistorradio, blockflöjt, Doro telefon med tydliga knappar(Mobiltelefon) Kasse med kablar. Ikeatvättlåda, Batteriladdare med R6 och LR6 batterier (uppladdningsbara) En del program till datorn bla othello (avancerat) + mycket annat. Hjälp mig att bli av med det! Mycket för pengarna! Det är bara att komma hit och fynda. Allt är i bra skick!
säljer en fin bänk/förvarings byrå med ett klädträd på sidan...och en tvättlåda ...perfekt för tonårs rummet...
Rostfri tvättlåda med blandare. Oanvänd. Bredd 56cm,djup 45cm,höjd 22cm. Pris:1000kr. Disklåda i porslin IKEA. Bredd 53cm,djup 45cm. Pris: 200kr Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.