Quantcast
Till salu inom: ”

tvättställ skåp coop säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Hög Skåp

Uppsala
Vinglas

Vaxholm
Väggskåp

Grums
3 par jeans

Norrköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Möbel till toalett säljes (felköp).Inköpt hos Coop Forum. B=52 cm D=42 cm H=56 cm
Ljus och rymlig 1:a på andra våningen med stor balkong i västerläge i ett trevligt och lugnt villaområde i Lillån. Området ligger strax utanför Örebros stadskärna med goda bussförbindelser till bland annat city och till universitetet. Busshållplatserna ligger direkt i anslutning till huset och några minuters promenadväg bort. Ett stort Coop Forum finns också i närområdet. Hall med klinkergolv (-11) och ljusa tapeter (-09). I hallen finns tre rymliga garderober med överskåp. Badrummet är stamrustat (-09) med våtrumsmatta och våtrumstapet. Badrummet är utrustat med WC, dusch med glasvägg, tvättställ med tillhörande badrumsskåp och väggskåp med spegel och belysning samt badrumsfläkt. Kök med laminatgolv och ljusa tapeter med fondvägg (-09). Svarta bänkskivor (-11) och kakel (-11). Köket är stamrustat (-09). Vita skåpluckor i retrostil, omlackade (-08 ). Det är utrustat med kyl/frys, spis med varmluftsugn och köksfläkt. Köket har en matplatsdel och en köksdel som är avdelade med en bardisk och ett överskåp. Förvaringsmöjligheterna är goda med många skåp. Vardagsrum med parkettgolv samt ljusa väggar med fondvägg (-09). Rummet är rymligt och trevligt med utgång till stor balkong. Draperiskena finns i taket och skapar en mysig och rymlig sovalkov. Ett källarförråd tillhör lägenheten. Bredvid källarförrådet finns ett cykelrum. En fräsch och bra utrustad tvättstuga som är lätt att få tider till är belägen i grannhuset. Föreningen hyr ut garageplatser och parkeringsplatser för 250 kr/mån respektive 120 kr/mån, separat kö. I hyran ingår värme, vatten och kabel-tv. Det finns goda möjligheter till billigt och snabbt bredband. Utgångspris: 320 000:- eller högstbjudande. Tillträde: Gärna i mitten/slutet av januari eller början av februari men kan diskuteras. För visning eller eventuella frågor kontakta mig gärna huvudsakligen via mail då jag kan vara svår att nå via telefon på grund av arbete. Jag svarar så fort som möjligt. Fler bilder kan skickas vid intresse.
Fint stort fyrkantigt tvättställ med rymligt underskåp 80cm bred. Djup 40 cm. Höjden är ställbar. Blandare medföljer. Säljes pga. av att den inte fick plats i vårt nya lilla badrum. 800:- Duschvägg nyöppnad, kartong finns kvar, fick inte plats i nya toaletten efter renovering. Nypris 3000:- nu 1500:- Är köpt på Coop.
Nu säljer vi vårt hus till förmån för större. Ett mysigt hus med hög standard på Nynäs i Mönsterås. Nära till Köpingen med små butiker samt Coop, Ica mm. 3 mil till Oskarshamn. 4,5 mil till Kalmar 30-60 min med båt till Öland (Borgholm) 300 m till föreningens egen badplats. 30 m till lekplats. Mysig skogsstig från trädgården. Hall (-11) Kök (-11) med inbyggnadsugn + micro (-11), induktionshäll och fläkt (-11), diskmaskin (-10), kombinerad kyl/frys (-10). Badrum (-07) med duschväggar, wc, tvättställ och skåp. Tvättmaskin (-11) 2 sovrum Uterum på ca.20 kvm Allt neutralt inrett. Insynsskyddad tomt ca. 1000 kvm 2 uteplatser (-09 + -12) Gäststuga på ca. 10 kvm Förråd Snickarbod Vedskjul Gångplattor lagt i somras. Parkering med plats för 4 bilar Bevattningsbrunn Uppvärmning: Luftvärmepump (-09) Öppen spis med insats mitt i huset Drift (3 personer): Värme/vatten ca. 1000:-/mån Arrendeavgift är 6000:-/år Som sagt ett fräscht hus med allt man behöver. Tomten är underbar och lättskött med solen på uteplatserna nästan hela dagen. Området är lugnt och välskött med trevliga grannar. Är ni intresserade och vill veta mer, eller komma och titta så ring eller maila direkt! Utgångspris 650 000:-, säljes till högstbjudande! Robin 070-5189055 Natalie 070-2989863 (Sökord: boende, hus, fritidshus, stuga, sommar, vinter, uterum, vattnet, skogen, natur, havet, Mönsterås, Oknö, Ljungnäs)
Tvättställ med spegel, inköpt på Coop Bygg. Säljes nytt i kartong pga ändrade badrumsplaner. Ord. pris: 4995:-, nu 3500:- Innehåll: * Vitt porslinstvättställ * Spegel med inbyggd belysning * Skåp med vit lucka * Handtag i krom