Quantcast
Till salu inom: ”

cykel 16tum coop säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Uthyres

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej Säljer min dotters 16" cykel. Köpte den ny på coop backaplan förra året för 1300kr. Väldigt sparsamt använd och har alltid förvarats inomhus. Cykeln är i väldigt fint skick. Pris: 650kr eller bud Ring vid intresse. Mvh David Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Grabbens cykel har blivit för liten så nu är det dags att skaffa en ny,kan tänka mig byta mot en annan pojkcykel som är större men säljs helst Löpt på Coop för 2 år sen,tror den är 16" väldig fin.Fler bilder kan emailas .. Nån repa finns där stödhjulen satt innan Staget för att lära barn cykla följer med Finns i Borås Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
1 12 tum och 1 16 tum cykel från coop. 150kr/st
Cykeln är i nyskick och inköpt hos COOP 2009.
Fin cykel i helt okej skick. Inte så mycket använd. Lite skavd på handtaget bla. men inga stora slitage. Inköpt på Coop för ca 4 år sen, använd av ett barn under en säsong. Fotbroms, handbroms, ringklocka, pakethållare och stänkskärmar finns. Passar ca. 4-6 åring, beroende på barnets storlek förstås. Maila helst. Vill ni ringa så ring INTE före 10:00 och INTE efter 22:00.