Quantcast
Till salu inom: ”

två radiga durspel till salu säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Har ett fint litet Durspel Hohner Club IIB som jag nu säljer spelet är mycket fint visuellt skick, tror även det funkar helt maskinellt utan nån smärre servive Kika gärna på detta klippet som jag tror nästan är ett identiskt med mitt förutom att jag verkar ha en rad till med vita knappar för högerhanden http://www.gatopardos.com/video/hoXBECL9UIE/Blixtens-snoa-on-Swiss-made-Hohner-Corso-GC.html En fin lirare :-) Priset får vi väl diskutera men runt 2-3000 kr bör det kanske ligga på eller ? mvh
3 radigt Italienskt knappdragspel i ministorlek, endast något större än ett durspel. Dari tillverkade dragspel på 50-60 talet och blev kända för sin enormt fina kvalitet. Trots att detta spel är tänkt för nybörjare så är hantverket och kvaliten in minsta detalj samma som på större proffsspel. Mycket gott skick. 2 körigt rakstämt 2 register 32 toner i diskanten 50 basar Höjd: 35 cm Bredd:34 cm Vikt: 5,5 kg Stämt och servat. Nya axelremmar. Säljes med garanti.
Fine Alessandrini Castelfidardo.Två radigt durspel tre körigt med tre regiter kan låta som ett vanligt femradigt spel.Väger 4,8 kg och är absolut i nyskick. Nypris 35,000 Spelet är i klass med Dise Butterfly. Har bara spelats på några få timmar sen svalna intresset. Slummpas för 8000 kr de är ett fynd. Finns i trollhättan Annonsen är kvar så länge spelet är kvar. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Tänkte nu sälja mina spel då dom ligger och samlar damm. Nr 1 vänster scandalli låter fint och går att spela bra på:) 2500kr Nr 2 Hagström går att spela men behöver liten översyn. Någon knapp hänger sig ibland. 1500kr Nr 3 Ett Hohner i nyskick inte mkt använt. Knastrar fortfarande när man öppnar det. Ton AG/GC tror jag det står. 4000kr Nr 4 Hagström. Fint att spela på ljusa toner läcker lite men inget som märks när man spelar. 3000kr Vid intresse slå en signal mvh Fredrik Johansson
Durspel Hohner Corona 111 R Ett mycket fint 3 radigt durspel som är det närmaste nyskick man kan komma . Stämt i C-G-F Spelet har 5 st omkopplare på spelsidan ,vilket ger många möjligheter. Nya axelremmar . Helt felfritt. Jag säljer spelet för att det är en rad för mycket för min arma skalle. För mig så räcker det med två rader.