Quantcast
Till salu inom: ”

dragspel säljes

MÖGEL
F

Tidigare annonser till salu

Välskött dragspel som min mor glatt oss med genom åren. Nu när hon är borta är det tyst eftersom jag inte kan spela dragspel. Jag visade upp det hos Gottfrid Johansson Musikinstrumenthandel i Stockholm, där det testades och sades vara i gott skick. Dragspelet sägs vara från sent femtiotal, Camerano var en liten tillverkare som idag inte längre finns. Min mor var en flitig dragspelerska och hade spelet inne på översyn flera gånger. Jag vet inte när hon köpte det, men det måste ha varit tidigt sjuttiotal eftersom hon har haft det sedan jag var liten. Det medföljer även en väska till dragspelet.
Vi är ett glatt par som heter Duo Nu. Vi underhåller med dragspel och sång på t.ex: Pensionärsföreningar Församlingshem Ålderdomshem Vi har många års erfarenhet av sång och musik. Vår repetoar består bl.a. av: Svarte Rudolf Blott en dag Röda rosor, röda läppar Fritjov i Arkadien För mer information eller bokning ring Gun på tel.nr: 042-59956 (Kontakt endast via telefon)
Ett 3-körigt Italienskt pianodragspel av märket Curtini. 41 tangenter/ 120 bas. Violinstämt, 7 register i diskanten och 2 i basen. Nyservat och uppstämt. Säljes med garanti. Välkommen och prova bland annat detta dragspel ur sortimentet i butiken och verkstan. Öppettider: Fredagar Kl: 12.00-18.00 samt Lördagar Kl: 12.00-16.00. ( Har endast öppet dessa tider eftersom jag jobbar mestadels med spelen hemifrån. Skulle ni önska att komma en annan tid, så hör av er så går det säkert att ordna.) Med Vänliga Hälsningar: Erik Simons Stockholms Dragspelsservice AB Färjestadsv. 10 168 51 BROMMA ( vid Ängbyplan) Tel: 0730-977887 VÄLKOMNA
Ett pianodragspel av märket Royal Accordion. Italienskt. 2-körigt med klarinett och bassonstämma. 2+1 register, 41 tangenter/120 bas. Nyservat och uppstämt. Säljes med garanti. Välkommen och prova bland annat detta dragspel ur sortimentet i butiken och verkstan. Öppettider: Fredagar Kl: 12.00-18.00 samt Lördagar Kl: 12.00-16.00 Med Vänliga Hälsningar: Erik Simons Stockholms Dragspelsservice AB Färjestadsv. 10 168 51 BROMMA ( vid Ängbyplan) Tel: 0730-977887 VÄLKOMNA!
Jag skulle vilja erbjuda här en vacker och relativt väl bevarade dragspel varumärke "Dallape stora mästare" med Cassotto och 120 basar. Det var spelar testats av en musiker och visat sig vara mycket bra. Bälgen är tät och mekaniken eller framförande av varje tangent är som det ska vara. Endast Sordina nyckeln verkar vara löst. På audition lyssnade på allt gott och konsekvent, men jag är en lekman, och därför inte garantera. Örat är det möjligen något bättre. Visuellt ser dragspel bra. På vissa ställen den svarta färgen reparerades. Nedgången efter 2: a Titta på. Detta inkluderar bärrem och matchande bagage. Instrument: Dragspel Märke: Dallape Skick: Begagnad