Quantcast
Till salu inom: ”

tysk hjälm andra världskriget säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Snowboardkitt

Svenljunga
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Två stycken militära hjälmar -en svensk och en tysk från andra världskriget. Båda hjälmarna är använda och har lite slitage men är ändå i bra skick. Den svenska hjälmen saknar hakrem.
Äkta tysk stålhjälm modell 35 från andra världskriget. Tillverkare: Quist Storlek: 64 Lot nr.: 520 Detta är ett stycke historia med en otrolig patina! Hjälmen bär spår av vinter kamouflage, samt har soldatens namn skrivet i den. Man kan även tydligt se konturer efter dekal. Hjälmen har diskuterats på hjälmsamlarforum (GHW) med goda omdömen. b.v.s.a.
Tysk hjälm från 2:a världskriget. Har en inskription där det står RICICA. I bra skick.
Gammal Tysk militärhjälm från andra världskriget. Hjälmen är använd och begagnad men är fortfarande i bra skick. Hjälmen har inredning samt hakrem. I inredning finns stämpel med nr 58- storlekstämpel? Hjälmen har legat nerpackad på vind i över 30 år har normalt slitage för ålder. Helst avhämtning! Ring efter kl 18.00
Hjälmen är en kopia av en tysk ss hjälm från andravärldskriget men det är en riktig mc hjälm som är jättepopulär bland HD åkarna i Kalifornien, USA. Hjälmen är i ett jättebra kvalité, jag har olika storlekar som är medium, large och x-large. Vi skickar gärna mot POSTFÖRSKOTT, så slipper du betala något innan du hämtar den på Posten.