Quantcast
Till salu inom: ”

uppblåsbar badflotte säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Formgjorda uppblåsbara båtdynor med överlägsen ligg/sittkomfort, då du själv kan välja den hårdhet som passar dig bäst genom en enkel knapptryckning för att släppa ut lite luft. Vid 0.6 bars tryck är dynan hård som en plywoodskiva och funkar bra som badmaddrass eller som flythjälp vid nödsituation. Dynorna är helt hygieniska gjorda i stark vävbunden PCV med tusentals trådar mellan över och underskickt som mäter ett avstånd på 8 cm som är lika med dynans tjocklek. För mer hemkänsla bädda med lakan eller filt eller både och. I salongen kan man naturligtvis använda ett möbeltyg i polyester ovanpå dynorna som går lätt att ta av med t.ex. resår på baksidan. Det bäst är också att när du skall vinterförvara dynorna släpper du bara ut luften och rulla ihop dem, alla rymms i en liten säck som du kan förvara i garderoben eller på en hylla i förådet. Vikten på dynorna är låg och isolerar mot kallt underlag.
Nu har vi sänkt priset på alla RTM kajaker med 20%. KEO är en uppblåsbar kajak av exceptionellt hög kvalitet. Det är en liten och smidig enmanskajak för den som vill kombinera goda paddelegenskaper med enkel förvaring. Kajaken är tillverkad av 1000 Denier Super Tough Supported Fabric, ett mycket slitstarkt och tåligt material. Materialet gör att KEO kan kombinera stabilitet och manöverbarhet med kompakt förvaring och lätt vikt. KEO levereras med förvaringsväska och luftpump. SPECIFIKATION Längd: 2,90m Bredd: 0,96 m Vikt: 15 kg Packmått: 60*40*40 cm
Säljer en ny, helt oanvänd uppblåsbar kajak av märket BIC YAKKAir HP Two. Kajaken är en tvåmannakajak, men den kan även paddlas av endast en person. Packas i en praktisk, medföljande ryggsäck. Pump, paddlar, reparationskit mm ingår. Längd: 4,10 m Bredd: 0,96 m Vikt: 15 kg Maxlast: 250 kg Här finns mer att läsa om kajaken: http://www.bicsportkayaks.com/products/inflatable-kayaks,3,81/yakkair-two,776.html Butikspriset på denna kajak är ca 12000 kr. Pris: 8000 kr Ring eller maila!
Säljer en helt ny oanvänd M-spa Camaro 130! Det är alltså ett uppblåsbart jacuzzibad där man kan ställa in vilken värme man vill ha i poolen och om man vill ha bubblor eller inte. Allt sköter du enkelt på en display på poolen! Den är fortfarande i kartong och det medföljer en helt ny klor-doserare också. I butik kostar den 7.995kr och sen klordoserare ett par hundra.
uppblåsbar badflotte som man kan hoppa på. Pris:400kr Tel hem:0855174489