Quantcast
Till salu inom: ”

uppblåsbart badkar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Badkar

Sundbyberg
Badkar

Borås

Tidigare annonser till salu

Skötbord: Tvättbjörne Classic är unikt genom att det placeras på badkaret och kan fällas upp mot väggen då det inte används, utan att behöva fästas i väggen. Skötbordet står stadigt i både uppfällt och nedfällt läge genom sin konstruktion och passar för de flesta moderna badkar av standardbredd. Dyna saknas, men jag har använt Ikeas uppblåsbara, funkat jätte bra. Vet att det går att beställa en ny på tex. Babyproffsen. Har varit så nöjda med detta, då vi bott i lägenhet och haft litet badrum. Pris: 450 kr (Nypris 1100kr)
Hyr ut min fina 2a nära Liseberg under juli månad (2/7-31/7), hela månaden eller veckovis. Perfekt för dig som vill besöka sommarstaden Göteborg under juli eller för dig som ska på Gothia Cup eller Partille Cup. 8000 kr för hela månaden alt. 2500 kr per vecka. Lägenheten är 60kvm och ligger på våning 7 av 7 (hiss finns). Den har balkong med kvällssol, badkar, diskmaskin, tvättmaskin. Sovrum med dubbelsäng. Uppblåsbar dubbelsängsmadrass finns också. Centralt belägen: 15 min promenad till Avenyn, 5 min promenad till Liseberg. Bra kommunikationer med kollektivtrafik, hållplats precis utanför.
Skötbord med tillhörande trådhylla och sidohylla (går att flytta till både höger eller vänster sidan). Skumgummi delen har jag slängt men en uppblåsbar bädd från IKEA medföljer samt en plastlåda som precis får plats i sidohyllan som kan vara bra för att ha salvor, nagelsax mm som annars åker rätt igenom. Skötbordet är smidigt att ha över badkaret nära till handfatet med rinnande vatten, går lätt att ta bort om man vill bada. Finns gott om utrymme för blöjpaket, våtservetter mm. undertill.
Stor lägenhet i Torslanda med närhet till Gbg City och havet med bra förbindelser uthyres under Gothia Cup! Lägenheten har 5 rum och kök, 2 toaletter, dusch, badkar och två balkonger fördelat på 2 våningar. Alla bekvämligheter finns att tillgå som i vilket boende som helst. 2st dubbelsängar, 2 st enkelsängar, uppblåsbar dubbelmadrass och sovvänlig soffa. Med andra ord gott om sängplatser! Närhet till stor mataffär och litet trevligt centrum, Hyran för denna vecka (29) är 8000kr. Vid intresse skickas gärna bilder!
Helt nytt och oanvänt badskarsskötbord från Tvättbjörne säljes pga felköp. Tvättbjörne Classic är unikt genom att det placeras på badkaret och kan fällas upp mot väggen då det inte används, utan att behöva fästas i väggen. Passar för badkar av standardbredd. Höjd 39 cm, bredd 58 cm, djup 70 cm. http://www.babyland.se/tvattbjorne-classic-skotbord?utm_source=pricerunner&utm_medium=cpc&utm_campaign=pricerunner&ref=pricerunner PRIS: 900 kr (aktuellt butikspris 1600 kr) Uppblåsbar skötbädd från IKEA Gullunge med två fodral Nytt i förpackning PRIS: 50 kr