Quantcast
Till salu inom: ”

hopfällbart badkar vuxna säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Mysig lägenhet, 4 rok i två plan, med trädgård och grillmöjligheter, uthyres i Visby. 4 ordinarie bäddar, varav 2 enkelrum och ett dubbelrum. Toalett med badkar på övre plan, samt 3 sovrum. På entreplan finns toalett med dusch, kök och vardagsrum. Nära till matvaruaffär och pizzeria. Gångavstånd till innerstaden. Barnvänligt område med naturen alldeles runt knuten. Lekstuga i trädgården. Fri parkering. En hopfällbar extrasäng och 2 madrasser går att ordna. Ring eller maila för mer info om tillgänglighet och pris! Ni städar själva på avresedagen och medtar egna lakan och handdukar. Ni kan beställa avresestäd mot en kostnad av 500:- och hyra lakan+handduk för 250:-/per person. Uthyres veckovis: v 32 samt v 43 (höstlovet) 3500:-/vecka v 33-42. 2500:-/vecka. Ring eller maila för mer info och fler foton. Obs! Endast barnfamiljer och ansvarsfulla vuxna!
BiBaBad gör det möjligt för barn att bada i duschen. Det är ett stort hopfällbart badkar för en eller flera barn. Badet är en smidig lösning för barnfamiljer som saknar badkar eller önskar ett bra alternativ till en skrymmande badbalja. Den består av en lätt, rostfri och reglerbar aluminium ram med en badpåse. Efter användning kan badet fällas ihop och ställas åt sidan. Hopfällt går badet utmärkt att hänga på kakelväggen och det tar då minimal plats. Tillverkaren anger att du kan reglera ramen så att badmåttet kan bli 60 till 80cm, på vardera sida. På våran modell ser jag dock att golvmåtten snarare är 73*80. Vi har endast använt den en gång och den är i nyskick. Nypris hos lekmer eller jollyroom 1595 SEK.
Hopfällbart Skötbord med inbyggt Badkar (mycket praktiskt!) Pris: 200 kr Barnstol med matbricka och bälte (Ikea) Pris: 50 kr "Baby Sleep" babyprotektor - säng för den nyfödda som skydd för att er baby ska sova säkert vid samsovande med vuxna. Stöd för huvudet och liten madrass ingår. Bra även att ha med på resan. Nyskick! Pris: 150 kr
Hopfällbart badkar (sittbadkar) för vuxna i tålig plast, mycket praktiskt för dig med enbart dusch och liten plats, när du badat klart packar du ihop badkaret till ett litet paket. 70 cm hög, 80 cm i diameter vattenfyllt. Finns för avhämtning på Lovö/Drottningholm.