Quantcast
Till salu inom: ”

skötbord badkar säljes

säljes

Stockholm

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

skötbord

Södermanlands län
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Skötbord som lyfts av badkaret när det ej används. Inkl. plastad skötskiva som täcker tre sidor, förvaringsyta för t ex blöjor. Ungefärliga mått: 45 x 65 cm. Höjd ovan badkarskanten; 41 cm. Passar standardbadkar med invändig bredd på ca 58 cm. Inköpt 2009. Fint men använt skick. Några rostfläckar syns kring skarvarna, men annars fint skick. Nypris ca 700 kr. Säljes för 300 kr eller högstbjudande.
Nu säljer vi vårt fina skötbord för badkar då vi ska flytta & kommer ej ha badkar. 350:- Spjälsäng med madrass fint beg skick 150:- Har även Graviditetsbälte för bilresan, Besafe som skyddar bebisen i magen. 200:- Angelsound-lyssna på bebisens hjärtljud i magen. Har tyvärr inget gel kvar men funkar säkert bra med lite babyolja. Jätte bra lösning om man är lite orolig eller bara vill njuta av de underbara ljudet av hjärtslagen. 200:-
Tvätttbjörne skötbord för badkar, passar standardbadkar. Lite rost längst ned på två ställen, annars fint och stabilt. Originalkartong samt blå originalskötbädd i material av plastliknande typ som lätt går att tvätta av medföljer. Skötbordet har kanter runt skötbädden samt ett underrede/hylla som är lika stort som skötbädden där blöjor mm kan förvaras. OBS det är inte ett skötbord som går att fälla upp, dock är det lätt att lyfta av från badkaret. Inga skruvar el dylikt behövs. 400 kr.
Nu säljer vi vårat skötbord med inbyggt badkar med spädbarnsinsats. Stativ med hjul så det går enkelt att flytta om man vill. Praktiska plastbackar för förvaring och löstagbara sidofack. Mjuk fin skötbädd med gulligt tryck och förhöjda kanter man fäller detta enkelt åt sidan och under finns ett rymligt badkar med tillhörande spädbarnsinsats. Modellen är stabil och allt är i superfint skick! Mått: Längd 74 cm, bredd 48 cm och höjd 101 cm
Stor och ljus trea precis mitt på Möllevången. Ett stenkast från torget, inom synhåll från Folkets Park, i den pulserande möllankulturen. Stort ljust och fint kök med gamla luckor, plats för riktigt stort köksbord. Mindre sovrum med egen ingång från hall med egen toalett. Badrum med gott om plats för tex skötbord och tvättmaskin och med badkar. Vardagsrummet är riktigt stort och har utgång till balkongen som ligger åt söder och har riktigt gott om plats för möbler och växter. Innanför balkongen ligger det andra sovrummet. Stor och fin lägenhet i perfekt läge för den som vill bo mitt på möllan!