Quantcast
Till salu inom: ”

uppställningsplats husvagn säljes

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Uppställningsplas och husvagn på Bomstadbadens camping i Karlstad. Plats säljes med eller utan husvagn. Årsmodell 2002. Fräsch och i gott skick med långbädd. Förtält 12 kvm ingår. Tryckinpregnerat trädäck ca 40 kvm och utemöbel i trä ingår. Utsikt mot Vänern och ca 40 m till badplats. Svar endast på telefon: 054-186807 eller 070-69 66 903. Pris 190000 kr eller högstbjudande. Hyra husvagnsplats hela året ca 9500 kr.
Hej Söker uppställningsplats för min husvagn då jag ska bo i den under en längre tid pga Jobb Med tillgång till el,wc och tvättmaskin i närheten! Ska helst vara i norrköping eller nån mil utanför går också bra! Hyra för platsen är en självklarhet men dock inga fantasi priser! Hör gärna av er på mail och lämna telefonnr så ringer jag upp! Mvh kristoffer
Säljer enligt bilder en husvagn i bruksskick, redo för nästa äventyr och är uttrustad med det mesta. Fin invändigt för sin ålder. Wc/kamin mm. Ser lite tråkig ut på utsidan men paneler sitter där dom ska så lite färg gör susen. Inte besiktad på länge men körd till och från uppställningsplats genom åren, går fint efter bilen och bromsar känns bra, el funkar bra så det ska inte vara några konstigheter vid besiktning. S & V- däck.