Quantcast
Till salu inom: ”

vinterförvaring husvagn husbil båt säljes

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vinterförvaring i modernt varmgarage med höga portar. Isolerat med värme på hela vintern. Tort och rent. Ligger på skyddad och inhägnad tomt med daglig tillsyn nära bostaden. Ingen trafik. 4500:- för en vintersäsong för ett normal stort ekipage. Motorcykel kostar 1000:- Lämpligt för: Vinterförvaring Bil Vinterförvaring HusbilVinterförvaring BåtVinterförvaring HusvagnVinterförvaring Veteranbil Vinterförvaring Trailer Vinterförvaring Motorcykel Ring för mer info.
Tehri 6020 riktigt fin båt till bad o fiske. Årsmodell: 2013 Demokörd. Ring för mer info. Om företaget Om företaget: marin & fritid har sysslat med båtar och tillbehör i över 52 år marin & fritid har aktivt förmedlat båtar i över 52 år! MC CROSS fyrhjulingar och husvagnar husbilar ingår i sortimentet besök hemsidan www.marinfritid.com Ni är välkomna att ta kontakt både som Säljare och Köpare! vi är Sveriges största marina företag med butiker i LAXÅ KARLSTAD ÖREBRO OCH ÅMÅL vinterförvaring
Vi har vinterförvaring för din bil, båt, husvagn eller husbil, uppvärmda lokaler med larm till Securitas. 500kr i månaden Om företaget VI HAR ÖPPET LÖRDAGAR MELLAN KL 11.00 - 14.00 ELLER RING FÖR VISNING ELLER MEJLA SÅ KOMMER VI ÖVERENS OM EN TID SOM PASSAR OSS BÅDA MVH MOTORGARAGET Vi börjar nu att ta emot önskemål om vinterförvaring. Kostnad 500kr i månaden och vi har uppvärmda lokaler och larm.
Vinterförvaring av husvagn, husbil, båt, bil, mc m.m. Rejäl betongbyggnad med betonggolv och garanterad torr miljö. Porthöjden är cirka 3,4m. Byggnaden är givetvis försäkrad och ägare av fordon/vagn försäkrar själv. Kravet är att batteriet är bortkopplat och gasolen lämnad hemma. Insättning enligt överenskommelse och uttag sista helgen i mars. 1500 kr för 6 månaders säker förvaring med daglig tillsyn då vi bor bredvid lokalen. Byggnaden finns i utkanten av Tyringe. Välkomna att höra av er!
Vinterförvaring inomhus av ex husvagn, husbil eller båt finns att hyra under okt-april www.ivarslund.se