Quantcast
Till salu inom: ”

uppstoppad kungsörn säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Uppstoppad Lodjursunge. Den här ungen är fångad i en fälla 1943. P.g.a djurets ålder behövs inget cites-intyg från Jordbruksverket då det är äldre än 1946 och enligt lag får säljas utan intyg. De skriver inte ut några intyg helt enkelt då den är för gammal. Pris: Bud (Utgångspris 1500:-). Maila ditt bud, Namn + adress samt telefonnummer. Då jag fått ett bud jag anser mig vara nöjd med kommer jag kontakta samtliga budgivare för att höra om ni fortfarande vill vara med. Jag hoppas göra klart affären inom en vecka eller så. Eventuellt går frakt att ordna sträckan Sundsvall-Stockholm med avhämtning efter E4:an.
Ett vackert exemplar av en bock som inte är någon "enpetare" Denna bock är prydd med kraftiga horn (6-taggare) med vackra kransar i botten. Ögonen är mycket verkliga och vita fläckarna på underkäken finns där. Detta rådjur är ett av de finast uppstoppade jag sett. PRIS : 2400kr KAN SKICKAS I HELA SVERIGE men då står köparen för frakt och emballagekostnad Mejla inte utan RING eller SMS:a på Tel: 070 - 226 22 20
Blå Kärrhök. Hona. Fågeln är uppstoppad 1942 vilket gör att den inte behöver något intyg från Jordbruksverket och får säljas helt lagligt eftersom den är äldre än 1946. Jordbruksverket skriver inte ut några intyg på så pass gamla djur. Pris: Bud (Utgångspris 3000:-) Maila ditt namn, adress + telefonnummer och vad du lägger för bud. Fler bilder kan mailas vid intresse. Då jag får ett bud jag tycker är bra kommer jag kontakta samtliga budgivare för att se om de fortfarande vill vara med. Håller samtliga budgivare uppdaterad och hoppas kunna slutföra affären inom en vecka eller så. Lycka till!
Stor uppstoppad Kungsörn från 1939 med utfällda vingar. P.g.a. fågelns ålder behövs inget cites-intyg från Jordbruksverket då den är äldre än 1946. Men jag har intyg som stärker dess ålder. Konservator: Hjalmar Selander, Härnösand. Pris: Bud! (Utgångspris 5000:-) Maila ditt bud, namn + telefonnummer så kontaktar jag dig. Om någon bjuder över kommer jag höra av mig till de tidigare budgivarna för att höra om du/ni fortfarande vill vara med. Jag kommer vänta 1-2 veckor beroende på hur pass bra bud jag får. När jag känner att jag fått ett bra bud kommer jag försöka avsluta affären fortast möjligt. Som ni säkert förstår går inte denna bjässe att skicka så därför får den avhämtas strax norr om Sundsvall. Jag kan även eventuellt ordna transport på sträckan Sundsvall-Stockholm med avhämtning längs E4. Även norrut längs kusten ska de gå att fixa transport.
Kungsörn avlivad 1942 i Danmark (Lolland) köpt på auktion i Danmark med historik CITE certificate KRÄVS INTE då den är från före 1947. KAN LEVERAS GRATIS I SKÅNE !!