Quantcast
Till salu inom: ”

utdragssäng säljes

Utdragssäng

Göteborg
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer en stabil och söt utdragssäng i fint begagnat skick som är charmigt märkt av tiden i form av små märken och avskavningar. Se mått, mycket liten och smidig. Den madrass vi använt kan skickas med om så önskas. Antikvit Bredd 57 cm Längd som kortast 72 cm Längd som längst 132 cm Höjd på sidogavlar 25 cm Handgjord, men vet inte av vem. Inropad på auktion.
30 Euro/Vuxen/Dag, 25 Euro/Barn/Dag dock minst två personer. Kök och vardagsrum gemensamt, 2 sovrum varav en med dubbelsäng och den andra med två sängar och två utdragssängar (dvs. det finns plats för max 6 personer). Tvättmaskin och TV finns. Lättillgänglig strand (Se www.alghero.it). Daglig förbindelse med flyg från Nyköping Skavsta Göteborg (Se www.Ryanair.com) och Köpenhamn www.transavia.com och www.norwegian.se . Förskott 20%. För ytterliggare information kontakta mig via mail.
2 st utdragssängar för barn troligen från 40-talet. Inga madrasser finns. - en i ljust trä. Vackert dekorerad på ena gaveln. Bäddmått: längd max ca 150 cm, min ca 80 cm, bredd ca 60 cm. Gavlarna är ca 65 cm resp 58 cm höga. - en i mörkt trä. Bäddmått: längd max ca 160 cm, min ca 85 cm, bredd ca 50 cm. Gavlarna är 62 cm höga. Pris: 500 kr/styck.
Utdragssäng fr. -40 - 50-talet med original ytbehandling kvar. Det följer även med en nästan ny bäddmadrass med måtten 55 x 120 cm , den är delad på längden för att kunna användas med sängens variabla längd. Yttermått: bredd 60 cm längd ~ 95 - 125 cm Kontakt endast via tel. Hämtas vid ev. köp
Det här är den allra finaste spjälsäng du kan önska dig till ditt barn. Den kan barnet ha länge eftersom den även är en utdragssäng, så den växer med barnet. Sängen är i björkträ och sedan sprutlackerad med vit, giftfri färg. Den är tidlös och kan användas av många barn, då den är i superbra kvalitet. Sängen är köpt -09. Madrassen följer med o är i nyskick! (förlängningen är fortfarande inplastad) Den är gjord efter den danska klassikern Junosängen som är så populär. Den här sängen är en uppdaterad version som nu är godkänd enligt EU standard pris: 5700 lr högstbjudande!