Quantcast
Till salu inom: ”

gammal utdragssäng säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tavla

Uppsala
Piano

Linköping
Lampor

Umeå
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi säljer en gammal utdragssäng som dras ut i 3 delar (en del är urplockad på bilden). Alla delar är på plats och hela sängen är i bra skick. Sedan ca 1 år står den på vinden i vårt uthus men den har tidigare stått inomhus och har inte tagit skada av förvaringen. Får ursäkta att det har blivit lite allmänförvaring i sänglådan... Bredden i "lådan" är ca 100 cm så man får in en vanlig 90 madrass med lite "stoppning" i sidorna. Fullt sovbart, även för två, vi har använt den själva även om det var länge sedan... Fler bilder finns och kan mailas vid intresse. Svara via mail så återkommer jag så fort jag hinner!
Fantastiskt söt växasäng med infräst nallemotiv på huvud och fot gavel Madrassen och bäddmadrassen är endast 3 månader gammal och det är en riktig Resår madrass, ingen skummadrass. Sängen är i lutad furu Min bäddmått 115 cm * 70 cm Max bäddmått 190 cm * 70 cm Bäddmått på madrassen och bäddmadrassen 160 cm * 70 cm Pris 700:- Mvh Kjell
Blåmålad barnsäng som går att dra ut. Extra ribbor finns, men madrassen som finns till passar bara när sängen är liten. Madrassen är gammal och utan överdrag, dvs gult skumgummi. Kommer till om man vill ha den. Sängen är i fint skick men färgen är avskavd på flera ställen. Har en sol på båda gavlarna. Se bild. Renoveringsobjekt? :) Ring eller smsa gärna då jag har problem med mailen ibland.
Detta är en fin, gammal utdragssäng. Den är mycket stabil och i gott skick. Den går att justera. På bilden är måttet 165x88 cm. Madrassen ingår, den är tjock och fräsch. Det är en lös madrassdel som man lägger i om man vill ha sängen lång såsom på bilden, annars tar man bara bort den. Sängen finns på Södermalm, nära Zinkensdamm. Pris: 1200 kr Prutbart vid snabb affär, då vi ska flytta nästa vecka.
Gammal utdragssäng köpt på Svenssons i Lammhult på 1930-talet. Jag har målat den vit. Måtten är ca 190* 85 cm i längsta läget. Till sängen finns en specialbeställd madrass klädd i klassiskt stjärnmönstrat madrasstyg. Madrassen är helt fräsch. Sängen passar både små och lite större barn då den har en iläggsmodul som höjer upp sovläget till jäms med sängkanten. Har man mindre barn använder man sängen utan iläggsmodulen och man har då ett bra skydd för att hindra att barnet faller ur sängen. Priset gäller säng och madras, säljes endast tillsammans.