Quantcast
Till salu inom: ”

utemöbler sunfun säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Utemöbler

Karlstad
NYA UTEMÖBLER

Svedala
Utemöbler teak

Landskrona
Utemöbler

Karlstad
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Bord och 4 stolar i underhållsfri hårdträ, eukalyptus. Märke: SunFun. Bordet är 98 cm bredd, 77 cm höjd, 169 cm längd i ihopfällt läge. Bordet kan dras ut på mitten och utökas till 229 cm genom en uppfällbar skiva i samma material. I denna extraskiva finns hål för parasoll. Stolarna är ihopfällbara och justerbara. Har bara stått inomhus. Mycket välskötta. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Landman gasolgrill med tre brännare, stekyta o grillyta uppdelat i två delar. Välskött. En stor flaska med gasol. Vet inte hur mycket det är kvar men det borde vara mer än halva kvar. 4 st positionsstolar med 4 lägen, märket Sunfun. Teak och aluminium. Normalt slitage efter 4 säsonger (stått under markis mer än halva tiden). Dynor Hillertorps hela och fina. Bord teak och svart aluminium Stabilt och helt. Hämtas av köparen.
Hej! Jag har 2 st kompletta set utav sunfuns utemöbler i konstrottning. Dom är endast använda sparsamt under denna sommar men då jag ej har behov utav dom intill nästa sommar säljer jag dom nu till den som vill passa på att göra ett superfynd, möjligtvis har du inglasad altan? Nu: 4990: - per set. Ett set innehåller en soffa, två fåtöljer och ett glasbord. Jag har två set totalt. Finns på min mail enklast, där svarar jag konstant via min mobil.
Utemöbler "sunfun", 1 bord, 2 stolar, 1 soffa, nyoljade, 2700 kr.