Quantcast
Till salu inom: ”

utemöbler teak jutlandia säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Bord i Teak med förlängningsskiva (butterfly - förvaras under skivan och fälls ut och upp). Vi har inte haft iläggsskivan i så ofta, och den skivan är mindre väderbiten än övriga bordet. Det finns en limmad spricka i bordsskivan, och en i iläggsskivan. Mått 120 cm * 100 cm, med iläggsskiva 180 cm långt. 6 stolar i Hardwood från Jutlandia. Praktisk ihopfällbar modell, och den liknar den klassiska Viken. 1 000 kr för bord och stolar.
Utemöbler i teak från Jutlandia bestående av bord och 4 stolar inkl. dynor köpt på Jysk säljes för 1300kr. Stolarna kan vickas 7st lägen och till bordet ingår 2st förlängningsskivor. Mått bord: BxHxL 88x74x155cm alt. längd med förlängningsskivor a 2x45cm så totalt kan bordet bli 245cm långt. Möblerna är något slitna och inköpta september 2009. Dynorna är köpta 2013 och är sparsamt använda
Säljer nu mina utemöbler. Det är ett träbord i (teak) från Jutlandia med med 4st stolar(dynor till stolarna ingår). Träbordet går att fälla ut så att man får plats med upp till 10 personer runt det. Trägruppen kan behöva en inoljning i vår. Perfekt att förvärva nu så det är klart och bara att plocka fram och njuta när första vårsolen kommer. Möbelgruppen är i fint skick. Maila gärna, kollar mailen dagligen!
6 stycken positionsstolar och ett bord med extraskiva som fälls in i mitten. Bord: Jutlandia hardwood. 180-230 långt, 100 cm brett, 73 cm högt Stolar: Jutlandia hardwood. Stolarna kan fällas i ryggen till olika lägen. Detta bord och stolar är underhållsfria och får snygg grå patina (som teak) om de åldras. Om de oljas in får de en gyllene ton. Bordet är grundslipat för säsongen. Bordet tas smidigt på biltak eller med släp. Stolarna får plats i bakluckan på kombi. Först till kvarn. Swish finns. sökord: balkong, trädgårdsmöbler, altan, terass, uteplats
Fina utemöbler, 4 stolar bord med i i läggs skiva blåa dynor till. Möblerna liknar dom dom på bild, endast lite mörkare färg. Säljes till bra pris på grund av flytt.