Quantcast
Till salu inom: ”

utemöbler säljes

Möbelvård
F

Tidigare annonser till salu

Mycket trivsamt helårsisolerat timmerhus med alla moderna faciliteter. Huset är smakfullt inrett med ett mycket spännande och funktionellt gourmetkök med grovkök. Det ligger i ett fint område med orörd natur med rådjur och sällsynta fåglar. Huset har en täckt terrass mot öst och en mycket stor skyddad söderterrass med fina utemöbler. Huset ligger ca 10 minuters gång från Själlands bästa och mest barnvänliga sandstrand vid Kattegat. Det är inte långt till det trevliga Havnsö med krogar och färja till öarna Nekselö och Sejerö. Kalundborg och Holbäk kör man till på mindre än 30 minuter och Köpenhamn är det bara en timme till. I närheten ligger golfbanorna Dragsholm Golf Club och Skoldnäsholm Golfklubb, ca 1 timmes bilväg.
Provar med att kolla intresset då vi pga. flytt måste sälja våra fina utemöbler. Ett stort bord med extraskiva som man "vevar ut" i mitten. Bilden visar bordet i "infällt läge". Exakta mått har jag inte just nu, men kan gå ut i ladan där det vinterförvaras och mäta vid förfrågan. 6st mycket sköna stolar med ställbar rygg och material som formar sig lite efter kroppen. Mycket fint skick använt 1,5 sommar! Nypris: 4500 kr Nu vinterpris: 2500 kr
En superfin 1,5:a, granne med folkets park uthyres omgående. Tillträdesdatum runt 8:e april men kan diskuteras. Nyrenoverat kök med matplats för 4 personer, nyrenoverat litet badrum, bra planerad halva för arbetshörna eller liknande, utsikt över folkets park. Innergård med utemöbler och plats för cykel. Uthyres omöblerad. Kontrakt skrivs på 1 år med 1 månads ömsesidig uppsägningstid, beroende på en eventuell försäljning av lägenheten. Hyra: 4600 inklusive bredband, elabonnemang och hushållsel. Inga ytterligare kostnader tillkommer alltså! Krav: 2 månadshyror i dep. Referenser från tidigare boende. Skicka iväg ett mail med lite information om dig själv, varför du vill hyra, hur lång tid et.c. omgående så hör jag av mig.
Hej! Vi är ett par som studerar i Kalmar och vill hyra ut vår lägenhet under sommaren. Lägenheten är stor med öppen planlösning, har även en stor balkong med fina utemöbler, lägenheten är även den möblerad. Lägenheten ligger ett stenkast från sjukhuset och bara 5 min promenad till närmaste badplats. Matbutiker finns de flera inom gångavstånd och till centrum är det 15 min promenad. Ingår: Bredband Tv Vatten El Hyresperioden är mellan vecka 23- vecka 34. (datum diskuterar vi närmare när det blir aktuellt) Maila för flera bilder.
Lägenhet i Klintehamn, drygt 3 mil söder om Visby uthyres veckovis. Lägenheten ligger på markplan. I lägenheten finns det 5 sovplatser, med tillgång till fler. 5 minuters gångavstånd till buss, affärer, restaurang medmera. Parkering finns precis utanför lägenheten. Finns utemöbler på baksidan. Önskas mer information eller bilder är det bara att höra av sig. Uthyres från v 22 till v 35. Standardpriset för en lägenhet i Visby, kostar ca 10-12000 kr i veckan. Mitt pris, 5500 kr i veckan. Vilket betyder att du sparar minst 4500 kr, att lägga på annat av vad Gotland har att erbjuda.