Quantcast
Till salu inom: ”

uteservering-bord stolar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Säljer

Göteborg
Möbler

Örebro
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer mitt bjursta matbord i ekfaner 90-90 cm. Till detta välvårdade bord ingår 4 stolar. Inte i bästa skick men helt klar ok att sitta på. Vill gärna ha 700 kr för allt annars kom med ett bud. Jag säljer även min expedit hylla (svartbrun) som är i väldigt bra skick. För denna vill jag ha 700 kr. Den första som slår till på något av mina erbjudande får ett sidebord i ekfaner 50-50 cm samt en ekfaner hylla :) Tveka inte, detta kommer passa bättre i ditt vardagsrum än i mitt.
Jag säljer mitt Bjursta bord och Norrnäs stolar, pga ihopflyttning. Bordet och de 4 stolarna är knappt använda, köptes för ca 1-2 månader sedan och är i färgen Björk. Nypris bord: 1995 Stolar st: 699 kr. Kompletta priset nu är 3000 kr Jag säljer även en Aspelund sängstomme 160 cm, knappt halvåret gammal. Kan även tänkas sälja med madrassera. Nypris sängstomme: 995 kr. Hör av dig om pris. Ta kontakt via mejl. Ser gärna att jag blir av med dessa ganska fort.
fint kvadratiskt barbord i ek med två stolar säljes till högsbjudande. Nypris: ca 3000 Valnötsfärgat Soffbord med glasskiva från IKEA. Snyggt bord i bra skick! Bredd: 61 cm Höjd: 12 cm Längd: 110 cm säljes till högsbjudande. nypris 499 Större soffbord i ek inköpt på Karlskrona möbler. Fint bord, ska enbart bort p g a att vi ska köpa ny soffa. Bredd: 80 cm Höjd: 50 cm Längd:140 cm säljes till högstbjudande. nypris: 2000 (ej bordet på bilden men ett liknande) Allt ska bort så tveka inte att ringa! Hanna: 0761127490 Niclas: 0708623968
Ett fint träbord med utvikningsbar ände. Får plats (om man vill) med 6 pers men är nog tänkt för 4. Stolarna kommer med blå dynor. Jag har en annan annons för en soffa, om ni vill kan vi göra en deal att ni får soffan och bordet för 600 kr tillsammans. Maila om ni vill veta numret till den också. Annars säljer jag bordet för 250 el bästa erbjudande. Stolarna får plats i hissen men ej bordet det får ni bära ner.
Vi har en del saker som vi inte har plats för längre. Tycker du att priset är heltokigt går det att diskutera. På samtliga saker gäller högstbjudande. Vi kan, mot rimlig ersättning och i mån av tid, leverera sakerna i trakten runt Växjö. Fler högupplösta bilder kan självklart mailas på begäran. 1. Hylla med tillhörande påbyggnad (ej monterad på bild) Från Ikea. Påbyggnaden är bred nog att rymma en stor tv. 4. TV-bänk i björkfanér från Ikea. Fint skick, endast en svag solskugga där tvn stått. (Förstärkaren ingår ej) 500:- Nedanstående möbler har stått ett tag i ett lite fuktskadat hus och kan behöva vädras lite innan användning. Finns i Hovmantorpstrakten. 8. Matsalsbord i ek med iläggsskivor (av betsad furu) Rejält bord i bra skick. 400:- 3. Runt vitt matbord. Finns möjlighet att lägga i skivor men dom saknas. Bra skick. 200:- 7. Stoppade stolar, fyra st. 500:- för alla. Sköna att sitta i. 2. Stolar med fin dekor, fyra st. 600:- för alla. Skicka gärna ett mail om du har några frågor!