Quantcast
Till salu inom: ”

utställningstält agilitytält säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Tältet är rött(lånade bilder i annons). Basmåttet är 3m x 3m och golvytan hela 9 kvadratmeter. Tältet har inga lösa pinnar, och det fälls enkelt upp på ca en minut. De fyra sidorna är helt öppningsbara. Du behöver alltså inte tänka på vilken sida du väljer att ha mot ringen/tävlingsplanen. Samtliga sidor har myggnät. * Skyddar mot regn och blåst vid dåligt väder. Ger skugga vid fint väder. Till tältet medföljer: * Väska * Stormsnören * Pinnar * 4 st stänger (kan hålla två dörrar öppna samtidigt) TEKNISK DATA Färg: RÖD Glasfiberstänger utrustade med snabbkopplingar Tyg: Polyester Taffeta 185T 75D PU. Vattentäthet 1500 mm. Tejpade sömmar Myggnät av polyester. Tältets vikt: ca 10 kg Höjd: 2 meter Storlek hopfälld i väska: Ca 100 x 21 x 21 cm. I mycket bra skick,uppsatt ett fåtal gånger!
Agilitytält/ utställningstält Bigfoot dog easy använt men i bra skick, packpåse saknas men förvaras i ica kasse Pris 350:- SÅLT Hundgaller Hundgrindar till husbil eller annat. Mått 183x73. Ett med två grindar som har varit dubbelbur i husbil och ett med en grind i för åtkomst inne i husbil på så sätt har nedrebäddenförvandlads till en rymlig hundbur för husbil. Pris 300:- för bägge.
Toppenfint agilitytält/utställningstält. Använt 3-4 gånger under 2012. Köpt för 1890 kr + 200 kr i frakt. Säljes för 1000 kr. Kan hämtas hemma hos oss eller så kan vi ta med till någon av de (få) agilitytävlingar vi åker på i Stockholmsområdet...
Blått utställningstält , märke Visent, använt 4 ggr. Fint skick.