Quantcast
Till salu inom: ”

pro plan utställningstält säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer ett sprillansnytt stort snyggt utställningstält. Färgen är röd/svart med några vita små "Purina pro plan" loggor. Aldrig använt! upp packat en gång för att se att allt var helt och intakt. Har därför inga mått, men tältet är högt och rymligt perfekt för den som behöver plats för mer än en hundbur och sig själv. Packat i en smidig väska som inte ta någon stor plats att förvara.
2 st utställningstält. Ett äldre gult med reklam Pedigree Pal, som behöver nya gummistroppar att fästa tältpinnarna med, annars OK. 400 kr. Ett grönt med reklam Pro Plan, märke Vicent, helt OK, 700 kr.
Ett "pro plan" utställningstält säljes. Ett lätt och behändigt tält, lätt att sätta upp. Vi har använt det på agility tävlingar. ring eller mejla för mer info. mvh
Svart och orange utställningstält med godkända mått säljes, använd 2 gånger. Lätt att bära och fälla upp och ner. Pris 600:- nypris 1500.- Beanbag stk large, pris 300:- nypris 900:- OBS!! Svarar EJ på mejl!
Utställningstältet är B 3, L 2, H 2,1 m, av märket Vinsent, med reklam för Purina Pro Plan. Trimbordet är försett med rejäla hjul, så man kan lasta det och därmed dra med sig alla prylar som behövs för en utställning / tävling. B 50, L 75 cm H 85 cm. Även galge ingår. Stålburen är B 36, L 51, H 42 cm.