Quantcast
Till salu inom: ”

båt utter säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Karlstads största båtutställning nu med ca 100 båter & motorer för omgående leverans. Nu är Uttern 2010 på ingång till oss. Du märker omedelbart släktskapet med S64 - Uttern S55 har samma gener i ett litet, lätthanterligt paket. Den rymliga sittbrunnen och de bekväma sittplatserna är den perfekta platsen för familjen att avnjuta en solig eftermiddag på sjön. Sportfiskarna i familjen kommer att uppskatta S55:s mångsidighet i jakten på den gäckande "storfångsten". Det som utmärker S55 är att den är fullt utrustad med allt du kan behöva för att göra det mesta av dagen. Dina kompsar kommer att beundra ditt båtval!
Uttern 4200 En mycket bra båt för rodd eller körning med mindre motor i insjöar eller skyddade skärgårdsvatten. Båten är väldigt stabil och går mycket bra i sjön. Båten är självklart godkänd av Sjöfartsverket och är godkänd för fyra personer och utombordsmotor upp till 10hk. Liten vagn med vinsch för sjösättning ingår (Kan dras bakom fordom kortare sträcka.) Längd: 4,25m Bredd: 1,65m Vikt: 140kg Pris: 12900:- eller högstbjudande. Motor: Evinrude 4 Hk 2takt finns att köpa till för rimligt pris. Pris: 2400:- För allt 14900:-
Hej jag har fått ärva en båt, en motorbåt. Båten är av märket Uttern och är i skapligt skick, dvs att den flyter och är i det skicket att få kallas för båt eller flytande farkost. Motorn som sitter på behöver en ordentlig genomgång, har inte riktig koll på båtar och sånt, kom med ett schysst bud eller högstbjudande får den. Bytes inte mot nåt!! Eller kanske mot nån slags bil typ maserati, jaguar, ferrari eller porsche jämt byte dårå. Maila tim.carl.otto@live.se mail lånad här. Obs ej båten på bild. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Båt, båtsläp & båtplatsBåt: Uttern 560 ht med 55hk Yamaha motor. Smidig familjebåt. Ny tank och nytt batteri. Båttrailer: Trane släpet 80km, med vinsch. Längd 5,6meter. Båtplats: Längd 6m. I idylliska Taxinge. Nära både till Taxinge & Gripsholmsslott. Lugn & trevlig båtklubb med bra klubbstuga. Möjlighet till vinteruppläggning. Båt & släp: 31000kr Båtplats: 9000kr Pris för allt: 39000kr Pris kan diskuteras vid snabb & smidig affär.
Köp sista båten i vattnet! Uttern A56 med Mercury 50hk - 2004 Det är en stadig och väldigt öppen båt för fiskaren. köper du båten innan vi tar upp den ur vattnet så får du även med en trolling mast i aluminium. tveka inte, gör ett besök till Marin och fritid i Åmål för en provtur. Välkommna!. Märke: Köp sista båten i Modell: vattnet Uttern A56 Material: Plast Motor: Mercury -04 Drivmedel: Bensin Motortyp: Utombordare Antal motorer: 1